Sådan bruger du vagtplan filtre

Lær hvordan du filtrerer i vagtplanen så du nemt kan finde specifikke vagter og se din vagtplan uden at foretage ændringer.

Anton E avatar
Skrevet af Anton E
Opdateret over en uge siden

🎯 For administratorer og vagtplan ansvarlige.

Lær mere om vagtplanen og oprettelse af vagter her.

Hvad er vagtplan filtre?

Vagtplan filtre giver dig mulighed for at identificere bestemte vagter, kolleger eller grupper i din vagtplan. Filtre kan anvendes på alle visninger og tidsrammer i vagtplanen, så du får bedre indsigt, når du opretter eller ser vagtplaner.

💡 Filtre ændrer ikke vagtplanerne, hvilket betyder, at du kan gennemgå og udforske dine filtre uden at bekymre dig om permanente ændringer i vagtplan.

Sådan anvender du filtre i vagtplanen

Knappen Filtre er placeret øverst til højre på siden Vagtplan. Klik på den for at få vist panelet med alle de tilgængelige filtermuligheder.

Du kan anvende følgende filtre på vagtplanen:

• Medarbejdere - Vis kun vagter for enkelte eller flere udvalgte medarbejdere. Du kan nu også filtrere efter sektioner i medarbejderfilteret.

• Jobfunktioner - Hvis du bruger funktioner kan du filtrere vagtplanen udelukkende baseret på dine tilføjede funktioner og sektioner.

• Personalegrupper - Filtrer på baggrund af personalegrupper

• Vagttype - Med denne indstilling kan du filtrere efter vagter fra forskellige vagttyper såsom Normal, Sygdom, Orlov eller andre brugerdefinerede vagttyper.

• Status - Dette giver dig mulighed for at filtrere vagter mellem vagtstatus såsom Ledig, Anmodet, Ikke anmodet, Tildelt, Godkendt og Til salg.

• Vagtplantider - Filtrer ved at angive start- og sluttidspunkter for vagter. Du kan f.eks. skrive 8 i Fra for at vise alle vagter, der starter fra kl. 8 om morgenen.

• Kompetencer - Find vagter, der er knyttet til en specifik kompentence. Dette er en valgfri funktion.

Tips ved brug af filtre

• Spar tid ved at bruge genvejstasten Shift + F for at åbne filter vinduet.

• Du kan anvende flere filtermuligheder samtidigt for at indsnævre kun de vagter, du gerne vil se.

• Brug søgefeltet i filtrene til at finde de ønskede data endnu hurtigere.

• Du kan se det samlede timeantal for de vagter du ser efter filtreringen.

• Du kan også vælge at udskrive vagtplanen med de anvendte filtre ved at gå til Værktøjer > Udskriv vagtplan.

• Dine valgte filtre vil forblive anvendt på din konto som en browserindstilling. Hvis du browser væk fra siden Vagtplan med de anvendte filtre, vil dine valgte filtre blive bibeholdt, hvis du vender tilbage til siden.

• Endelig finder du en mulighed for at skjule tomme rækker i vagtplanen, så du kan fokusere på de vagter, du har valgt, og en mulighed for at slette alle dine filtre ved at trykke på Nulstil alle, så alt vises igen.