Dine vagter

Se dine kommende vagter i Planday-appen, og find ud af, hvem du skal arbejde sammen med i vagtplanen.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For medarbejdere.

Som administrator kan du læse mere i Opret og rediger vagter.

• Skærmbillederne er fra iPhone versionen af appen. Der kan være små designforskelle i Android versionen, men funktionaliteten er den samme.

Dine vagter giver dig mulighed for at se det arbejde, du er planlagt til. Hver vagt har en dato og et klokkeslæt, en vagttype, en rolle og en afdeling.

Se dine kommenede vagter

I menuen Overblik viser Dine vagter dine kommende vagter for de næste par dage.

• Tryk på Vis alle for at få vist alle de vagter, som din leder i øjeblikket har planlagt dig til.

• Tryk på en vagt for at flere detaljer om vagten

• Øverst i højre hjørne kan administrere din tilgængelighed og vælge om du vil se ledige vagter for din personalegruppe.

Se vagtplanen og hvem du skal arbejde sammen med

Du kan også se en oversigt over dine kommende vagter sammen med dine kolleger i vagtplanen, ved blot at trykke på ikonet Vagtplan nederst på skærmen.

• Hvis det er en vagt, der finder sted i fremtiden, vil du også se mulighederne for at bytte, overdrage eller sælge vagten via de blå runde ikoner. Ikonerne er ikke synlige hvis vagten allerede er i gang, eller der ikke er nogle at bytte med.

• Vagtdetaljerne viser:

• Vagtens totale varighed

• Start og slut tider

• Pauser (hvis nogle)

• Vagttype

• Du kan skjule detaljerne ved blot at lukke i øvre højre hjørne

• I bunden kan du se hvilke medarbejdere der skal arbejde samme dag som dig

Se mere om appens forskellige funktioner her: