Planday for medarbejdere
Din vagtplan
Sådan anmoder du om ledige vagter

Se ledige vagter i fremtiden og anmod om dem direkte fra appen

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For medarbejdere.

Som administrator kan du finde oplysninger om ledige vagter her.

Hvad er ledige vagter?

Din leder kan oprette vagter i vagtplanen som ledige vagter afhængigt af virksomhedens behov.

En ledig vagt er en vagt, som ikke er tildelt en person, når den oprettes. Du kan anmode om disse vagter, hvis du har den rette rolle og/eller de rette kompetencer.

Anmod om en ledig vagt

Du kan se kommende ledige vagter, som du kan dække, i widgetten Ledige vagter på din Overbliksskærm:

💡 Skærmbillederne er fra iPhone versionen af appen. Der kan være små designforskelle i Android versionen, men funktionaliteten er den samme.

Tryk på en vagt for at få vist alle detaljerne, eller tryk på Vis alle for at få en kalenderoversigt over alle ledige vagter, som du kan dække. Når du har valgt en vagt, vises knappen Anmod om vagt:

Din anmodning vil ændre sig til vagt anmodet (ønsket vagt ) og den er først din når din leder har godkendt anmodningen. For at anullere anmodningen skal du blot trykke på Anuller anmodning (4).

💡Når din anmodning er godkendt, har din leder mulighed for at give dig besked direkte via Planday. Ellers vil din kalender blive opdateret i realtid, når der foretages ændringer og vagten vises nu under Dine vagter.

Se mere om appens forskellige funktioner her: