Send beskeder via Planday appen

I denne artikel kan du læse om hvordan du sender beskeder i Planday appen og hvilke andre muligheder du har for at kontakte dine kolleger.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For medarbejdere og administratorer. Se også Send beskeder via Planday web.

Planday-appen giver dig mulighed for at kommunikere hurtigt og nemt via den indbyggede beskedfunktion. Dette giver dig et professionelt alternativ til private SMSer - eller sociale medier.

Tip:

Hvis beskedikonet ✉️ har en rød notifikitation 🔴, har du mindst én ulæst besked i din indbakke.

I menuen nederst i appen finder du Indbakke og her vil du kunne:

• læse, sende, modtage og videresende beskeder

• starte eller svare i gruppetråde

• se en liste over, hvem der har åbnet eller ikke har åbnet din besked (kun admin)

• se beskeder der kræver et svar fra dig (kun admin)

• vedhæfte en fil eller et billede i en besked (kun admin)

Inde fra indbakken kan du hurtigt navigere til Sendte beskeder fra øverste venstre hjørne. Her kan du se en oversigt over dine sendte beskeder.

Du kan selvfølgelig også slette beskeder, og dette gøres ved at swipe til venstre på beskeden i oversigtsbilledet.

Skriv en besked

Du finder muligheden for at skrive en Ny besked, enten i øverste højre hjørne (på iOS-enheder) eller i nederste højre hjørne (på Android-enheder).

Når du udarbejder en ny besked, skal du:

• Vælge hvilke medarbejdere, grupper eller afdelinger der skal være modtagere.

• Du kan tilføje individuelle modtagere ved at trykke på deres navn eller vælge en hel gruppe.

• Alternativt kan du også søge på en medarbejders navn.

• Indtaste et emne.

• Skrive din besked.

APP - indbakke.001.png

Beskeder med påkrævet svar

I indbakken finder du beskeder fra dine kolleger eller leder med de nyeste øverst på listen. Hvis du har modtaget en besked der har svar påkrævet, vil den være markeret i gul og ligge øverst, indtil du har svaret på den.

Bemærk: På nuværende tidspunkt er det kun muligt at sende beskeder med påkrævet svar fra web. Samtidig er denne funktion begrænset til administratorer.

Se om dine beskeder er læste (kun admin)

Uanset om du har sendt en besked til en hel personalegruppe eller afdeling, eller blot til et udvalg af kolleger, så kan du holde styr på hvor mange der har åbnet din besked, og hvem som ikke har set den endnu.

Fra din Sendte beskeder folder (Indbakke > 🗂 ikon i venstre hjørne > Sendte beskeder), klikker du på den besked du ønsker at se en kvittering for og klikker på det venstre ikon i det øverste højre hjørne. Dette vil åbne muligheden for at se hvem som har åbnet din besked og hvem som ikke har. Herfra kan du også danne dig et overblik over det totale antal af åbnet og ikke åbnet beskeder.

Kontakt kolleger via SMS, opkald eller E-mail

⚠️ SMS-, opkalds- og e-mail-funktionen er kun tilgængelig, hvis kontaktoplysningerne er indtastet i medarbejderprofilen og er blevet gjort synlige af administratoren af din portal.

Hvis disse funktioner er aktiveret på jeres Planday konto, kan du også kontakte dine kolleger fra Planday-appen via andre kanaler. Det er især nyttigt, hvis du har brug for at få fat i en person i en fart.

Gå til Mere > Medarbejdere i menulinjen, hvor du kan finde den ønskede medarbejder eller kollega på listen. Tryk på navnet for at få vist de forskellige kontaktmuligheder. Så længe at vedkommende har synliggjort sine kontaktoplysninger, vil du kunne se følgende; Meddelelse, Opkald og E-mail.

• Tryk på Meddelelse for at sende en meddelelse til medarbejderen via Planday.

• Tryk på Opkald for at ringe til din kollega/medarbejder direkte fra mobilen.

• Tryk på E-mail for at sende en e-mail til din kollega.

Bemærk, ovenstående billeder er taget på en iOS enhed. På Android ser det anderledes ud og funktionaliteten kan variere.

Se også følgende relaterede artikler: