2023
Maj og juni 2023 Produktoppdateringer
Opdateret over en uge siden

Vi har afsluttet maj og juni med nogle spændende opdateringer og forbedringer.
Her er oversigten:

Web:

Forhindre medarbejdere i at ændre deres navne via deres medarbejderprofil

Felterne Fornavn og Efternavn kan nu sættes som skrivebeskyttet på medarbejderprofilen. Tidligere var det ikke muligt at foretage ændringer i opsætningen af disse to… deres eget navn, tilføje ikke-standardiserede elementer som emojis eller et navn, der ikke matcher det, der er indtastet i et integreret lønsystem.

Som administrator kan du nu gå til Indstillinger > Medarbejdere > Formopsætning > redigere feltet Fornavn og Efternavn, fjerne markeringen i feltet Obligatorisk felt og Tillad redigering under Personlige oplysninger.

Sådan opsætter du medarbejderprofiler

Forbedret administration af fraværskonti: Individuelle lønkoder er nu synlige og kan redigeres i konto-popup'en

Håndtering af lønkoder for individuelle fraværskonti er blevet mere praktisk med den seneste opdatering. Tidligere var lønkoden for hver fraværskonti ikke synlig. Det kan have skabt forvirring, når der blev foretaget ændringer i lønkoden for en fraværskontoskabelon, da koden ikke automatisk blev opdateret for eksisterende medarbejderes fraværskonti, der blev oprettet ved hjælp af den pågældende skabelon.

Med disse forbedringer kan du nu nemt se og redigere lønkoden for individuelle fraværskonti, hvilket sikrer konsistens på tværs af skabeloner. Det sikrer også ensartethed i lønkoderne og giver en mere smidig oplevelse, når du administrerer fravær.

Anvend fraværskontoskabelon for dine medarbejdere

App:

Ny version af Planday app 9.0 er tilgængelig!

Velkommen til den nye og forbedrede version 9.0 af Planday-appen! Denne udgivelse indeholder en opdateret Medarbejder-funktion under fanen Mere, som nævnt i den forrige opdatering. Det giver dig mulighed for at få adgang til og opdatere dine kollegers profiler hurtigere og mere effektivt.

Denne opdatering understøtter ikke længere administration af afdelinger og personalegrupper fra appen. Du er nødt til at få adgang til Planday via web, hvis du har brug for at opdatere strukturen i din organisation.

Sørg for at bruge de nyeste tilgængelige versioner til Android (9.0.x) eller iOS (9.0.x), og opdater til nyere versioner, når de frigives.

Integrationer:

Forbind nemt Planday med endnu flere onlinetjenester

Du kan nu finde tredjepartsintegrationer direkte i Planday. Integrationssiden i Planday > Indstillinger > Integrationerviser nu vores egne integrationer og integrationer bygget af vores partnere for at give dig et komplet overblik over vores økosystem.

Du kan se frem til mange flere integrationer i løbet af de næste par uger. Det betyder, at du uden problemer kan kombinere Planday med andre apps for at forenkle dit workflow og øge produktiviteten.

Integrationer i Planday

Open API-opdateringer

Lønperioder kan nu administreres via Pay API

Lønperioder er nu tilgængelige i Planday over hele verden, så du kan angive dine medarbejderes lønninger over forskellige perioder, f.eks. årligt eller ugentligt.

Integrationer kan nu hente og indstille disse data i vores Pay API-endpoints. Månedlige perioder forbliver standardindstillingen før introduktionen af denne funktion.

Kompetencer i HR og Vagtplan API

Kompetencer hjælper administratorer med at matche de rigtige medarbejdere til de rigtige vagter. Takket være vores nye GET Skills-endpoints og skillID-parametre i vores HR- og Schedule-endpoints kan du nu udnytte denne funktion i vores integrationer.

Bemærk venligst, at Kompetencer-funktionen kun er tilgængelig efter anmodning.

Nye vagtplan-endpoints

Vi introducerer tre nye vagtplan-endpoints for at muliggøre dybere integrationer med vores kernefunktionalitet. Du kan nu:

• Få vagtoplysninger via Shift-ID

• Få historik over vagtændringer

• Godkende planlagte vagter til løn

Nyheder:

Lanceres snart: Nyheder i Planday messenger

Vi introducerer snart en ny måde at se produktopdateringer på! Hold dig informeret om de seneste forbedringer og nylige udviklinger relateret til vores produkt - alt sammen i din messenger. Gå ikke glip af vigtige oplysninger, og husk at holde øje med flere spændende opdateringer der bliver udgivet løbende.

‎Planday product update screenshot.‎001.png