2023
November og desember 2023 Produktoppdateringer fra Planday
Tara India avatar
Skrevet av Tara India
Oppdatert over en uke siden

I Planday forbedrer vi stadig funksjonene for å gjøre hverdagen din bedre. Vi ønsker å holde deg oppdatert på hva som er nytt i produktet vårt - se oversikten over oppdateringer vi nylig har lansert:

Web:

Vaktplan — Automatisk fjerning av vaktforespørsler fra deaktiverte brukere

Før opprydding av vaktforespørsler:

• Den ansatte ber om en vakt.

• Den ansatte slutter og blir deaktivert.

• Forespørselen blir liggende som en ubuden gjest og skaper kaos og forvirring.

Etter opprydding av vaktforespørsler:

• Den ansatte ber om et skift.

• Den ansatte sier farvel og blir deaktivert.

• Som ved et trylleslag forsvinner vaktforespørslet for deaktiverte ansatte. Ikke noe oppstyr, ikke noe rot!

Ingen flere frustrasjoner over gjenværende forespørsler fra spøkelser av tidligere ansatte.
Ingen flere support anrop for fjerning av disse spøkelser.
Du får mer tid til å fokusere på å lage fantastiske vaktplaner!

Åpne vakter, vaktforespørsler og vaktbytter for vaktplanleggere (EN)

Vaktplan — Behold oversikt over ansatte som har bedt om en ledig vakt

Før i tiden skjedde det en mystisk forsvinning når flere helter (ansatte) konkurrerte om en ledig vakt. Den utvalgte dukket opp, mens de andre forsvant i avgrunnen. Men frykt ikke, for vi har satt i gang en revolusjon innen vaktplanlegging!

Fra nå av, når flere ansatte ber om en vakt, vil oversikten over tidligere søkere forbli i rullegardinmenyen for tildelte vakter, rangert i den rekkefølgen de har bedt om vakt. Det er som å ha en superheltoppstilling!

• Det betyr at vaktplanleggerne sparer tid når de skal tildele den perfekte helten til jobben hvis det skjer endringer i siste liten.

• Det betyr også at vaktplanleggerne kan lage en mer empatisk vaktplan basert på de ansattes ønsker.

• Dette er bra for de ansatte, ettersom deres vaktønsker forblir synlige, slik at lederen alltid har oversikt over hva de ønsker seg.

News.Planday.com screenshot.001.png

Medarbeidere side — Synliggjøring av status for invitasjoner for HR-ansvarlige

Administratorer og HR-ledere kan glede seg over de nyeste statusikonene som gjør onboardingprosessen smidigere enn noensinne. Nå er det slutt på å gjette om en medarbeider er invitert eller lure på om vedkommende har takket ja til å bli med i Planday.

News.Planday.com screenshot.001.png

🟠 Ikke invitert:

• Den stille helten som venter i kulissene.

• Indikerer at den ansatte ennå ikke har mottatt e-posten om å bli med i Planday.

🔵 Invitert, men ikke akseptert:

• En forsiktig dytt, som tålmodig venter på bekreftelse.

• Den ansatte er invitert, men har ikke logget seg på Planday ennå.

Bonustips:

• Under Medarbeidere > Diverse finner du ytterligere to grupper Ikke invitert og Invitert.

• Bruk disse som filtre for å sortere hvem som befinner seg hvor på reisen, og følg opp i tilfeller der den ansatte ikke har akseptert invitasjonen til å bli med i Planday.

Stemplingsur — nytt design og mer intuitivt oppsett

News.Planday.com screenshot.004.png

Utforsk den nydesignede tilgangssiden for stemplingsuret med nytt design, en forbedret radiusvelger og noen nye funksjoner. Oppdateringen inneholder rettelser for å forbedre funksjonaliteten for oppsett av stemplingsur og løser nylige problemer knyttet til valg av radius.

I tillegg til det oppfriskede utseendet kan du nå gjøre følgende:

1. Under WIFI-tilgang kan du enkelt legge til en ny statisk IP-adresse, inkludert muligheten til å legge til din nåværende IP-adresse når du er koblet til bedriftens WiFi.

2. Skriv inn bedriftens adresse i delen Steder og juster radiusglidebryteren for å angi det tillatte stanseområdet (100 m anbefales).

3. Angi alternativet Stemple inn fra hvor som helst for en enkelt avdeling for å la de ansatte stemple inn til vaktene sine uavhengig av hvor de befinner seg. Tidligere gjaldt dette alternativet for alle avdelinger.

Se denne funksjonen ved å gå til Innstillinger > Stemplingsur > Tilgang.
Du trenger ikke å gjøre noe hvis du allerede har konfigurert stemplingsuret for nøyaktig tidsregistrering.

Konfigurere stemplingsur (EN)

App:

Minimum støttet iOS-versjon endres til 16 i januar 2024

Apple offentliggjorde iOS 17 den 18. september 2023. I den forbindelse har vi valgt å beholde de to siste versjonene som støttede iOS-versjoner av hensyn til både sikkerhet og vedlikehold.

Fra januar 2024 vil Planday-appen kreve minst iOS 16 som operativsystemversjon. Vi slutter å støtte enheter som kjører iOS-versjoner under iOS 16.

For å fortsette å motta oppdateringer av Planday-appen må mobilenheten din kjøre minst iOS 16.
Enheter som ikke støttes, vil kunne fortsette å bruke appen, men vil ikke lenger kunne laste ned oppdateringer av Planday-appen.

Hvilke enheter vil ikke lenger få Planday-oppdateringer?

• iPhone 6S, iPhone 6S Plus

• First generation iPhone SE and iPod touch

• iPhone 7, iPhone 7 Plus

Sørg for å bruke de nyeste versjonene som er tilgjengelige for iOS, og oppdater til nyere versjoner etter hvert som de lanseres.

Forbedringer i Planday-appen 10.1

Planday-appen er oppdatert til versjon 10.1 med fokus på å be om de riktige tillatelsene og samtidig gi deg kontroll over dataene og preferansene dine.

I denne versjonen har vi oppdatert de første tillatelsene som vises når appen startes for første gang. Når appen ber om posisjonstilgang og push-varsler, kan du nå hoppe over disse spørsmålene, noe som ikke var mulig tidligere.

Vi skulle likevel ønske at du ga appen nøyaktig posisjonstilgang for å få en feilfri innsjekkingsopplevelse og tillter varslinger slik at vi kunne minne deg på at "det skjer viktige ting på jobben". Men det er din enhet, og du bestemmer selv hvordan du vil bruke appen. Hopp over eller gi tilgang etter eget ønske. Det forstår vi godt. (🥲 Gråter i tillatelsesfri modus uten varsling.)

News.Planday.com screenshot.001.png

Sørg for å bruke de nyeste versjonene som er tilgjengelige for Android eller iOS, og oppdater til nyere versjoner etter hvert som de lanseres.
Last ned Planday-appen for Android
Last ned Planday-appen for iOS