2022
Juni 2022 - Produktoppdateringer
Oppdatert over en uke siden

Juni ble avsluttet med noen oppdateringer og kule nye funksjoner.

Her er hva som er nytt:

Web:

• Kommer snart: Oppdatert Forside oversikt

• Oppdatering av vaktplanfiltre

Planday app:

• Nye appversjoner for iOS vil kreve iOS-systemversjon 15 som et minimum.

Web:

Kommer snart: Oppdatert Forside oversikt

Forside oversikten oppdateres gradvis for Planday-plattformer i alle land, så hvis du ikke ser det nye designet ennå, kan du se frem til å utforske det snart.

Forside oversikten har fått et nytt friskt utseende sammen med noen spennende oppdateringer.

Denne nye oversikten har en dynamisk rutenettvisning, slik at widgetene vises i en enkelt eller dobbel kolonne, avhengig av bredden på nettleserskjermen din.

Enkel kolonne:

Dobbel kolonne:

Du kan laste opp din egen tilpassede logo fra Innstillinger > Portalinnstillinger > Generelt. Dette vises nå øverst til venstre sammen med firmanavnet ditt.

Du kan redigere din egen personlige oversikt ved å klikke på Rediger oversikten øverst til høyre. Her vil du kunne velge widgetene du vil vise i oversikten din. Disse endringene vil bare påvirke din personlige bruker, og informasjonen som er tilgjengelig i oversikten kan variere avhengig av hver brukers tilgangsnivå.

Administrasjonen av Nyheter og Begivenheter flyttes til separate sider, sammen med Fødselsdager. De nye sidene finner du under Forside > Nyheter, Begivenheter eller Fødselsdager. Forside oversikten vil fortsatt inneholde en oversikt over kommende bursdager og gjeldende nyheter og begivenheter.

Vi har også oppdatert nøkkeltallene og du har nå muligheten til å tilpasse informasjonen for omsetning og lønnsprosent avhengig av hva du vil ha vist i oversikten din.

Omsetning-widgeten gir rask tilgang til omsetningsdataene dine, slik at du kan overvåke bedriftens ytelse direkte fra oversikten din. Du kan også sammenligne omsetningsdata på tvers av 2 utvalgte avdelinger.

Lønnsprosent-widgeten gir rask tilgang til lønnsprosentdataene dine direkte fra oversikten din. Du har muligheten til å sammenligne mållønnsprosenten din med den faktiske lønnsprosenten og sammenligne ytelse på tvers av 2 utvalgte avdelinger.

Daglig timeregistrering-widgeten er optimalisert for å vise deg en sanntidsoversikt over vakter som er planlagt på gjeldende dag. Denne widgeten er koblet til Stemplingsur og vil vise en liste over dagens vakter og oppmøtestatus.

Oppdatering av vaktplanfiltre

I Vaktplanen kan du bruke filtre til å finne spesifikke vakter, kollegaer, eller grupper i vaktplanen din. Vi har oppdateret denne funksjonen med et nytt design og noen forbedringer for å opptimere brukeropplevelsen.

Filtre-knappen finner du øverst til høyre på siden med vaktplanen. Hvis du klikker på denne, vises nedtrekksmenyer på høyre side av skjermen, som viser deg alle tilgjengelige filtre.

Du kan lese mere om Vaktplanfiltre i denne hjelpeartikkel.

Planday app:

Nye appversjoner for iOS vil kreve iOS-systemversjon 15 som et minimum.

iOS-brukere må installere iOS-systemversjon 15 (som et minimum) for å få de nye versjonene av Planday-appen, fra og med neste versjon 7.12.0.

Hvis du ikke oppdaterer til iOS 15, vil du ikke kunne få de nyeste Planday-appversjonene, inkludert feilrettinger og nye funksjoner.