Generella resurser
Profilhantering
Lägga till och ändra personliga data
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ändra dina personliga data i Planday-appen

När du vill redigera din profil i Planday-appen väljer du kontoikonen och sedan Redigera profil under ditt namn. Uppdatera önskad information och välj Spara högst upp till höger på skärmen.

Ändra personliga data i webbläsaren

När du vill redigera din profil i webbläsaren klickar du på ditt namn högst upp till höger på skärmen och sedan på Redigera på snabbmenyn. Uppdatera valfi information och välj Spara längst ner på skärmen.