Uppdatera din profilbild

Du kan lägga till och uppdatera din profilbild i Planday både på webben och i Planday-appen.

Maja G avatar
Skrivet av Maja G
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ändra din profilbild via webben som medarbetare

Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet. Klicka sedan på Redigera i dropdown-menyn för att uppdatera din profil.

• Gå till Diverse-sektionen längst ned på sidan och leta efter Bild-inställningarna, klicka sedan på Redigera.

• Ladda upp din bild och klicka på Spara.

I några få portaler är det för tillfället inte möjligt för en medarbetare att uppdatera sin profilbild via Plandays webbportal. Däremot är det möjligt att ändra detta i appen.

Ändra din profilbild via Planday-appen

För att ändra din profilbild via Planday-appen:

• Klicka på profil-ikonen överst på översiktssidan.

• Klicka sedan på redigera användarprofil, och välj Redigera foto.

• Välj en bild från din mobils fotobibliotek, eller ta en ny bild, att ha som profilbild. Tryck Spara.

Vänligen notera att det just nu endast är möjligt för en Administratör att radera en profilbild genom web-versionen av er Planday-portal.

Ändra en medarbetares profilbild som Administratör

Som administratör har du full kontroll över uppladdning, ändring- eller borttagandet av en medarbetares profilbild.

Gå till Medarbetare > Anställda > Klicka sedan på den medarbetare du vill redigera och välj Redigera. I menyn för Användaråtgärder, välj Redigera profilbild för att antingen ladda upp eller ta bort en existerande profilbild.

Så här tar du bort en profilbild

Följ samma steg som ovan och tryck på krysset (X) framför filen för att ta bort den associerade profilbilden från en anställd.