Stämpelklocka i mobilen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om stämpelklockan har aktiverats av din arbetsgivare, kommer du på översiktsskärmen se dagens arbetspass tillgänglig i stämpelklockan. Härifrån kan du både stämpla in och ut.

Beroende på hur stämpelklockan är inställd, kan du behöva befinna dig inom ett specifikt geografiskt område och/eller nätverk för att kunna stämpla till arbetspasset i telefonen. Hör gärna med din chef hur det fungerar för just er.

Diagram, application

Description automatically generated

Du har alltid möjlighet att lämna en kommentar när du stämplar till ditt arbetspass. Om du är tidig, sen eller behöver berätta för din chef om ditt pass kan du enkelt göra det här.

Graphical user interface, text, application, chat or text message

Description automatically generated

Om dagens arbetspass inte finns med på schemat och du skall arbeta finns det möjlighet att stämpla in genom att klicka på Lägg till extra pass. Välj sedan din avdelning och personalgrupp för ditt extrapass.

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Om du använder en iOS-enhet med iOS 14 eller senare, gå in på enhetens systeminställningar och aktivera exakt platsåtkomst för Planday-appen. Detta är nödvändigt för att säkerställa att din chefs krav för att stämpla in/ut till arbetspasset uppfylls.

Kontakta din chef eller vårt supportteam om du har ytterligare frågor om hur Stämpelklockan är inställd för er organisation.