Lediga pass
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Din chef har möjlighet att skapa lediga arbetspass i schemat för att täcka upp framtida behov. Ett ledigt pass är ett arbetspass som än inte tilldelats en person och du som anställd kan täcka och ansöka om arbetspasset om du har rätt roll och/eller kompetens.

Du kan se kommande lediga pass på översiktvyn genom widgeten Lediga pass:

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Tryck in på ett arbetspass för att se passets detaljer eller tryck på Visa alla för att få en komplett översikt över samtliga lediga pass som finns för dig att ansöka. När du har valt ett pass kommer du att se knappen Ansök om pass:

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Din ansökan kommer att skickas till din chef för hantering, och tills dess kan du avbryta din förfrågan genom att trycka du på knappen Avbryt.

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

När du har ansökt om ett arbetspass är det upp till din chef att godkänna din ansökan. När din ansökan har godkänts kommer din chef att ha möjlighet att meddela dig via direktmeddelande, om inte kommer din kalender att uppdateras i realtid när alla ändringar görs.

Text