2022
Maj 2022 - Produktuppdateringar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En sammanfattning av Maj med nya, spännande uppdateringar.

Webb:

• Nytt Lönetillägg baserat på Kontraktsregler

• Namnbyte i Frånvaro modulen.

• Kommer snart: Namnbyte på Månadslön till Fast lön

Plandays app:

• Ny app version (7.9.0) är tillgänglig för både Android och iOS med mindre uppdateringar och förbättringar

Webb:

Nytt Lönetillägg baserat på Kontraktsregler

Under Inställningar > Lön > Lönetillägg > Skapa hittar du nu ett nytt tillägg som kallas Tillägg till kontraktsregler.

Med nytt Tillägg till kontraktsregler kan du bestämma en fast summa eller procent baserad på din anställdas individuella lön som betalas ut när de arbetar fler timmar än vad som står i kontraktet.

Detta tillägg kan användas för alla anställda som är till förskrivna en Kontraktsregel.

Läs mer om hur du använder Tillägg för kontraktsregler.

Namnbyte i Frånvaro modulen.

Vi har döpt om ett par alternativ i Frånvaro modulen:

• Kontotyper har döpts om till Kontomallar.

• Du hittar det under: Inställningar > Frånvaro > Kontomallar

• Alternativet att Skapa frånvarokonto för anställda har döpts om till Använd mall för frånvarokonto för flera anställda

• Du hittar det under: Schema > Frånvarokonto > Använd mall

Uppdateringen förändrar inte funktionaliteten, det är bara texten som har ändrats för att bättre representera funktionen och förbättra upplevelsen av att sätta upp Frånvarokonton för dina anställda.

Kommer snart: Namnbyte på Månadslön till Fast lön

Från Medarbetare > Anställda > Redigera anställd, kan du registrera en Månadslön för anställda som har en fast lön (standard period: per månad). Detta kommer snart döpas om till Fast lön.

Uppdateringen förändrar inte funktionaliteten, det är bara texten som har ändrats. Standard perioden för Fast lön är fortfarande per månad, så ingenting ändras i dina nuvarande inställningar.