2023
April 2023 - Produktuppdateringar
Tara India avatar
Skrivet av Tara India
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

April avslutades med några uppdateringar och nya coola funktioner i Planday. Här är vad som är nytt:

Webb:

Förbättringar på sidan Schema

• Schemasidan har uppdaterats för att förbättra synligheten av bulkåtgärder. Istället för ikoner har du nu knappar med text som anger åtgärderna: Redigera, Godkänn, Ställ in pass som öppet, Radera.

Planday EN Screenshots for HC.001.png
  • När en passtype inte tillåter en rast har alternativet att lägga till en manuell rast för det passet tagits bort från schemat. Den här ändringen förtydligar vad som skickas till löneadministrationen när det gäller rastuppgifter när man markerar pass som inte kräver raster. (Till exempel vid sjukdom, moderskap eller korta skift.)

Planday EN Screenshots for HC.003.png

Förbättringar i redigeringen av schemamallar

• Det är nu möjligt att utföra följande bulkåtgärder på flera skift samtidigt i dina mallar:

• Redigera pass.

• Ställ in pass som öppna.

• Ta bort en pass.

• Möjligheten att lägga till kommentarer till et pass i schemamallen. Detta innebär att schemaansvariga kan förbereda användbar information som går ut till de anställda.

• Kommentarer på pass kan nu läggas till i mallarna.

• Chefernas kommentarer på passene kopieras när de sparar ett schema som en mall.

• Lättare arbetsbörda genom att inte behöva skriva kommentarer till pass manuellt efter att mallen har tillämpats.

Planday EN Screenshots for HC.001.png

Förbättrade hjälpmeddelanden när man raderar pass i bulk

Bekräftelsemeddelandena har nu uppdaterats för att ge exakt information om hur många pass av det totala antalet pass som raderades och varför vissa pass inte kunde raderas.

• Du vet nu vilka åtgärder som vidtogs och vilka som inte kunde genomföras.

• Tilläggsalternativ för att meddela anställda när man raderar en hel vecka.

Planday EN Screenshots for HC.002.png

Möjlighet att bytta från Starter till Plus-paketet

• Du kan nu ändra ditt Planday-abonnemang från en Starter- till en Plus-plan utan att vänta på att processen slutförs. Om du har ett Starter-paket och vill uppgradera går du till Kontosektionen under din profil > växla till Planer > och tryck på Uppgradera under Plus-planen.

Planday EN Screenshots for HC.001.png
  • Få omedelbar tillgång till Plus-paketets alla funktioner, vilket sparar tid och gör att du kan hantera dina planändringar själv.

Tidblock som läggs till i datacentret (endast Pro- och Enterprise-paket)

• Alternativet Tillägg av tidsblock (Time blocks) har lagts till i datacentret.

• Om du har funktionen Business Metrics kan du nu skapa mätvärden baserade på timdata.

Planday-appen:

Optimeringar för att flytta begäran widget

• Vi har ändrat översiktswidgeten så att den endast visar antalet skiftförfrågningar för upp till tre månader, vilket förbättrar appens laddningshastighet. Uppgifterna om skiftförfrågningar som visas på skärmen Begäran påverkas inte av denna förbättring och kommer att innehålla alla skiftförfrågningar.

Information om betald rast i Passinformation

• Anställda kan nu se om deras passpaus är betald eller obetald på Shfit-datasidan, vilket ger dem en bättre uppfattning om hur mycket pengar de kommer att tjäna för passet. Den här ändringen gäller för både Android- och iOS-appen.

Planday EN Screenshots for HC.003.png

Funktionen Optimised People för chefer och anställda kommer snart!

• För att förbättra användarupplevelsen inför vi en ändring av användargränssnittet som förbättrar användbarheten när du bläddrar och redigerar information om anställda. Som en del av denna optimering kommer vi att flytta avsnittet Medarbetare under Mer > Arbetsplats.

Planday EN Screenshots for HC.001.png

Se till att du använder de senaste versionerna för Android (8.2.0) eller iOS (8.2.0).