2023
September 2023 Produktopdateringer
Opdateret over en uge siden

Vi har afsluttet september med nogle spændende opdateringer og forbedringer.
Her er oversigten:

Web:

Skriv en note når du handler på vagtbytte anmodninger

Dette er en funktion, der har været efterspurgt af mange. Tidligere kunne ledere ikke tilføje en note, når de godkendte eller afviste bytteanmodninger via Planday på web. Nu er det muligt at inkludere en valgfri besked fra siden Vagtanmodninger, når der svares på anmodninger om bytte eller overdragelse. Beskeden vil også være synlig for medarbejderne i Planday-appen.

• Brug denne feature ved at gå til Planday menuen > Vagtplan > Vagtanmodninger.

• Vælg en afventende anmodning at handle på. Du kan nu vælge at tilføje en note.

• Dette giver mulighed for at kommunikere med dine medarbejdere om vagten uden at skulle åbne beskeder.

Planday product update screenshot.001.png

Ny datovælger i kalendervisningen under fraværsanmodninger

Vi har opdateret periodevælgeren på siden Fraværsanmodninger, så den er ens med de valg og filtre du har i vagtplanen. Denne ændring vil give genkendelighed, eliminere fejl og sikre at kalendervisningen fungerer som den skal, takket være pre-definerede interval længder.

For at give et bedre overblik over dine medarbejderes ferie, viser kalenderen nu KUN medarbejdere med fraværsanmodninger i den valgte periode og viser som standard både afventende og godkendte anmodninger.

• Du kan se ændringen ved at gå til Planday menuen > Vagtplan > Fraværsanmodninger.

• Skift fra Listevisning til Kalendervisning.

• Vælg imellem Uge eller Måned under interval eller vælg en dato for at åbne datovælgeren.

Planday product update screenshot.001.png

Navne ændring: Start balance er ændret til Åbningssaldo

Åbningssaldo vil fremover være begrebet der definerer saldo på kontoen ved oprettelse. Det oprindelige begreb Startbalance bliver nu kun brugt i oversigten når man kigger på balancedetaljer over en periode med en bestemt start og slutdato.

• Du kan se ændringen ved at gå til Planday menuen > Vagtplan > Fraværskonti.

• Rediger enhver af fraværskontoskabelonerne og rul ned til Åbningssaldo.

App:

Bedre overblik over arbejdstimer i appen

Vi har gjort det nemmere for dine medarbejdere at holde styr på deres faktiske arbejdstimer. Hvis du har oprettet vagter, som ikke skal medtages i lønrapporten, vil disse timer nu også blive udelukket fra det samlede antal timer, der vises i afsnittet "Godkendte/planlagte vagter" i appen.

Hvis du f.eks. bruger "sove"-vagter, hvor medarbejderne får en fast løn pr.vagt, og har angivet disse vagter med en bestemt vagttype, vil dine medarbejdere nu se en nøjagtig repræsentation af deres timer. Det betyder, at de ikke vil se ekstra timer i appen, som ikke bidrager til deres løn.

• For at se sine opgjorte timer skal de blot gå til Planday-appen, navigere til Mere og vælge Dine timer.

• For at ændre indstillingerne for vagttyper, der påvirker denne ændring, skal du gå til Indstillinger > Vagtplan > Vagttyper, oprette eller redigere en vagttype og under Indstillinger ændre indstillingen Tæl timer i løn-output.

• Hvis du ikke bruger vagttyper, der bruger indstillingen "Tæl timer i løn-output" skal du ikke gøre noget.

Forbedringer til Planday app 9.6

Planday appen er opdateret til version 9.6 med en håndfuld forbedringer. Her er nogle af de vigtigste:

• Kompatibel med iOS 17 — Du kan stadig bruge Planday app sammen med det seneste iOS uden nogle problemer.

• Bredere support til Android 13 - Android 13-support låser op for nye funktioner til fremtidige forbedringer og bedre ydeevne, så du fortsat kan nyde Planday på de nyeste Android-telefoner.

• Forbedringer til app oplevelsen når du er på en prøveperiode med Planday.

Sørg for at bruge de nyeste tilgængelige versioner til Android eller iOS, og opdater til nyere versioner, når de udkommer.
Download Planday for iOS her
Download Planday for Android her

Integrationer:

Clover integration er landet!

Med Clover Point of Sale-integrationen kan du forbinde dine Forretnings-konti og enheder for automatisk at importere omsætningstal til Planday. Denne integration giver dig mulighed for at:

• Tilgå data i realtid og sammenligne alle tal i ét system for at øge effektiviteten, monitorere rentabilitet og træffe datadrevne beslutninger.

• Sammenlign nemt salgsdata med de planlagte omkostninger gennem automatisk overførsel af data mellem systemerne.

Denne integration er kun live for Planday administratorer baseret i Canada, Tyskland, Holland, England og USA.

Planday product update screenshot.001.png

Nye integrationspartnere er nu tilgængelige i Indstillinger: Zenegy, Monotree, Hastee, Tenzo, Cappy & FlexEarn

Følgende integrationspartnere er nu tilføjet under Integrationer i menuen Indstillinger, for at give dig større synlighed over vores partnernetværk.

• Zenegy Danmark: Planday og Zenegy har i fællesskab bygget dedikerede integrationer mellem vores systemer, hvilket gør det lettere for brugerne at identificere og bruge den integration, der passer bedst til deres behov.

• Monotree - på tværs af flere lande: Monotree forenkler kommunikation på arbejdspladsen, informationsdeling, onboarding og træning gennem sin elegante mobilapp. Med denne integration kan du ubesværet importere medarbejderoplysninger og virksomhedsstrukturer (afdelinger, personalegrupper) til Monotree, hvilket forenkler oprettelsen af brugere og visualiseringen af vagtplaner.

• Hastee — Storbritannien og Spanien: Giver medarbejdere mulighed for at udbetale dele af deres løn før lønningsdag.

• Tenzo — På tværs af flere lande: Tenzo’s to integrationer eksporterer lønomkostninger fra Planday for at give detaljerede analyser og importerer forventede indtægter for at give mulighed for smartere planlægning. Integrationerne er nu tilgængelige for alle markeder i Planday fra i dag.

• Cappy — Sverige: Giver medarbejdere mulighed for at udbetale dele af deres løn før lønningsdag.

• FlexEarn - Storbritannien og Irland: Giv medarbejderne adgang til en del af deres løn før lønningsdag baseret på deres godkendte vagter. Denne integration importerer problemfrit medarbejdere fra Planday til FlexEarn og importerer automatisk godkendte vagter for at beregne præcise lønforskud for hver medarbejder.

Med disse tilføjelser sigter vi mod at give dig et klarere overblik over vores partnernetværk, forenkle integrationsopsætningen og forbedre synligheden over, hvilke applikationer der har adgang til dine Planday-data.

• Du kan finde disse integrationer og andre ved at gå til din Planday > Indstillinger > Integrationer.