Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerProduktopdateringer2024
Maj 2024 Produktopdateringer
Kar Nin Chong avatar
Skrevet af Kar Nin Chong

I Planday arbejder vi konstant på at gøre vagtplanlægningen bedre hver eneste dag. Se vores seneste opdateringer, som vi håber vil gøre vagtplanlægningen endnu nemmere for dig.

Nogle af vores funktioner bliver gradvist gjort tilgængelige for forskellige lande. Hvis du er interesseret i en bestemt funktion, men ikke kan se den i din Planday, kan du kontakte vores support team.

Web:

Opdateringer til Vagtplan

• Forbedret træk-og-slip — Det er nu meget nemmere at trække og slippe en vagt ved at rulle på skemaet.

• Sammenlægning af udskrivnings- og eksportmuligheder under Værktøjer — Udskrivnings- og eksportmulighederne for at downloade filer (PDF eller CSV) er nu samlet indenunder punktet, Eksportér denne visning, under rullemenuen Værktøjer på siden Vagtplan.

News.Planday.com screenshot.001.png

• Forbedrede informationer og brugergrænseflade, når man anvender en skabelon — Når man anvender en vagtplansskabelon, er der en opdatering af brugergrænsefladen med følgende forbedringer:

1. Du kan se, hvilke uger der bliver påvirket af ændringerne.

2. Hvis du anvender en skabelon flere gange, vil de viste datoer blive afspejlet præcist.

3. Du kan klikke på pilene for at se en forhåndsvisning af hver uge og se, hvordan skabelonen vil påvirke din vagtplan og eventuelle eksisterende vagter.

News.Planday.com screenshot.001.png

Opdateringer til Omsætning

• Sammenligne omsætningen med sidste år - Sammenlign nuværende omsætning med sidste års omsætning. Med denne funktion kan du hurtigt se, hvordan din nuværende omsætning er i forhold til samme periode sidste år, hvilket hjælper dig med at identificere vækstmønstre og sæsonbestemte tendenser.

News.Planday.com screenshot.002.png
  • Valg af brugerdefineret datointerval - Se data inden for et brugerdefineret datointerval i stedet for standardperioder. Denne funktion giver mere fleksibilitet, så du kan vælge et hvilket som helst datointerval, der passer til dine specifikke behov, så du får en mere skræddersyet og præcis dataanalyse.

• Årlige data - Se den samlede data for hvert år. Denne funktion giver et bredere overblik over jeres præstation over flere år og giver dig et klart billede af langsigtede tendenser og ændringer.

News.Planday.com screenshot.002.png

Prøv disse nye opdateringer ved at gå til Rapporter > Omsætning > Sammenlign sidste år.

Få mere at vide om omsætning i Planday.

For at bruge denne funktion skal du være Planday-administrator på en Plus-pakke eller højere.