Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerProduktopdateringer2024
Sommer 2024 Produktopdateringer
Peter avatar
Skrevet af Peter

I Planday arbejder vi konstant på at gøre vagtplanlægningen bedre hver eneste dag. Se vores seneste opdateringer, som vi håber vil gøre vagtplanlægningen endnu nemmere for dig.

Nogle af vores funktioner bliver gradvist gjort tilgængelige for forskellige lande. Hvis du er interesseret i en bestemt funktion, men ikke kan se den i din Planday, kan du kontakte vores support team.

Web:

Vagtplan-siden: Nemmere at trække og slippe medarbejdere fra forskellige grupper

I april gjorde vi det lettere at tildele åbne vagter til medarbejdere, der tilhører forskellige personalegrupper. Denne funktion er nu tilgængelig for alle kunder.

Nu kan du vælge personalegruppen direkte på vagten uden at få en fejlmelding. Hvis medarbejderen tilhører flere grupper, kan du vælge den rigtige fra en dropdown menu og tildele vagten.

Denne opdatering giver dig mere fleksibilitet i vagtplanen og gør din vagtplanlægning hurtigere.

Flere muligheder for eksport af omsætning

Få lettere indsigt i omsætning og personaleomkostninger, så du kan træffe de mest informerede beslutninger!

Funktionen til eksport af omsætning giver nu flere muligheder for at tilpasse dine rapporter:

• Eksporter data per dag, uge eller måned

• Opret en rapport efter enheder eller datointervaller.

• Vælg hvilke kolonner der skal medtages.

Nye kolonner som lønprocent og måldifference kan nu eksporteres.

Denne funktion er live for alle kunder med adgang til Rapporter > Omsætning > Eksporter data.

Få mere at vide om funktionen Omsætning, eller læs denne artikel (EN), hvis du har spørgsmål.

App:

Stempelurs-påmindelser og aktivitet på låseskærmen

Nu er det slut med at glemme at stemple ind og ud af en vagt!

I maj lancerede vi stempelurs-påmindelser og widgets med live vagtaktivitet for at reducere antallet af glemte indstemplinger for alle app-brugere. Denne funktion er nu tilgængelig for alle kunder.

Brugere af Planday-appen får påmindelser 15 minutter før deres vagt starter og slutter om at stemple ind og ud. En widget på låseskærmen på kompatible smartphone-enheder viser også vagtlængden på et øjeblik.

Hvis dine medarbejdere ofte glemmer at stemple ind og ud, kan du minde dem om at bruge denne funktion, som er aktiveret som standard. Hvis du vil slå påmindelser fra, skal du gå til Profil > Notifikationer i appen.

Ny visning af “Din vagtplan” i appen

Få bedre kontrol og overblik over din vagtplan med den nye visning Din Vagtplan (tidligere kaldet Dine Vagter). Denne opdatering giver dine medarbejdere et centralt sted i Planday, hvor de kan se deres arbejde og eventuelle åbne vagter, som de er berettiget til at arbejde på.

De nye filtre giver medarbejderne mulighed for at se deres tilgængelighed, tidligere vagter og åbne vagter i udvalgte personalegrupper, så de kan vælge de vagter, der passer dem.