Værktøjer til vagtplanlægning
Notifikationer om vagtbytte eller vagtanmodninger

Gennemgå punkterne i denne artikel for at sikre, at ledere modtager korrekte notifikationer om godkendelse af bytte- eller vagtanmodninger.

Anton E avatar
Skrevet af Anton E
Opdateret over en uge siden

🎯 For administratorer der ønsker at begrænse notifikationer for specifikke medarbejdere.

Det er vigtigt at have den rigtige vagtplan administrator til at modtage anmodninger fra de medarbejdere, de leder, og der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du opretter dette.

Tildel de korrekte adgangsniveauer for dine ledere

Du kan tildele tre forskellige adgangsniveauer til ledere i Planday. Administrator, HR admin og Vagtplan administrator.

Sørg for at dine ledere har det rette adgangsniveau i Planday for at kunne svare på anmodninger. F.eks.,som udgangspunkt kan vagtplan administratorer godt godkende vagtbytteanmodninger mellem medarbejdere, hvor HR admin ikke kan.

Tilføj ledere til notifikationer om vagtbytte godkendelse - og anmodninger.

Gå til Indstillinger > Portalindstillinger > Notifikationer for at tilføjer medarbejdere/ledere som skal notificeres omkring vagtbytte - og - anmodninger. Ved at indstille dette vil dine vagtplan admin/ledere kunne modtage en email og/eller SMS notifikation når der er anmodninger der afventer godkendelse.

Naviger til Vagtbytte godkendelse eller Vagtanmodning, og under Modtagere skal du vælge Vælg medarbejdere > Tilføj.

I det redigeringsvindue, der vises, kan du også vælge dig selv som modtager af notifikationen. Derudover kan du vælge, om en besked skal sendes i Planday og/eller en SMS. Bekræft ved at klikke på Gem.

💡 Der kan forekomme SMS-gebyrer.