Planday for medarbejdere
Beskeder og notifikationer
Sådan ændrer du dine personlige notifikationer i Planday

Se hvilke Planday notifikationer du modtager af din leder og hvor du kan vælge e-mailnotifikationer til eller fra via app eller på web

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For medarbejdere.

• Skærmbillederne er fra iPhone versionen af appen. Der kan være små designforskelle i Android versionen, men funktionaliteten er den samme.

Skift notifikationsindstillinger via app

Som standard giver Planday dig besked via e-mail, når du modtager en ny besked.

• Åben Planday appen,

• Gå til din Profil

• Under Appindstillinger, gå til Notifikationer

• Her kan du se to forskellige muligheder:

• Påmindelse om at stemple ud: Få en påmindelse om at stemple ud 15 minutter, før din vagt slutter.

• E-mail ved besked: Modtag en e-mailnotifikation, når du får en ny besked i Planday

Hvis du vil slå e-mail-meddelelser fra via Planday-appen, skal du trykke på din profil, trykke på Notifikation og slå indstillingen E-mail ved besked fra.

💡Bemærk at du stadig modtager en push-notifikation, men ikke en email sendt til din email adresse.

Når du har opdateret til Planday app version 10.1, kan du nu tillade eller afvise notifikationer i appen, når du starter appen for første gang. Hvis du har problemer med at modtage notifikationer, bedes du give fuld adgang til Planday-appen fra din mobilenheds notifikationsindstillinger.

Skift notifikationsindstillinger på web

Følg disse trin for at ændre dine e-mailnotifikationer, når du bruger Planday på web:

• Klik på din profil i øverste højre hjørne af Planday.

• Vælg Rediger i dropdown-menuen.

• I afsnittet Brugerinformation skal du slå feltet E-mailnotifikationer til eller fra efter ønske.

• Klik på Gem for at bekræfte dine ændringer.