Gå til hovedinnhold
Alle samlingerProduktoppdateringer2024
Mai 2024 Produktoppdateringer
Tara Løver avatar
Skrevet av Tara Løver
Oppdatert over en uke siden

I Planday prøver vi stadig å forbedre funksjonene våre, for å gjøre vaktplanlegging mer menneskelig. For at du skal kunne drive virksomheten din mer effektivt, ønsker vi å holde deg oppdatert på hva som er nytt i produktet vårt. Utforsk oversikten over de siste oppdateringene vi har lansert, samt de som kommer snart.

Web:

Hva er nytt på siden Vaktplan

• Forbedret dra-og-slipp - Det er nå mye enklere å dra og slippe et vakt ved å bla i vaktplanen.

• Sammenslåtte utskrifts- og eksportalternativer under Verktøy - Utskrifts- og eksportalternativene for å laste ned filer (PDF eller CSV) er nå slått sammen til ett element, Eksporter denne visningen, under rullegardinmenyen Verktøy på siden Vaktplan.

News.Planday.com screenshot.001.png

• Forbedrede meldinger og grensesnitt når du bruker en mal - Når du bruker en mal for vaktplan, er det en oppdatering av grensesnittet med følgende forbedringer:

• 1. Du kan se hvilke uker som blir påvirket av endringene.

• 2. Hvis du bruker en mal flere ganger, vil datoene som vises, gjenspeiles nøyaktig.

• 3. Du kan klikke på piler for å forhåndsvise hver uke og se hvordan malen vil påvirke vaktplanen og eventuelle eksisterende vakt.

News.Planday.com screenshot.001.png

Oppdateringer til omsetningssiden

• Sammenligning av omsetning i fjor - Sammenlign nåværende omsetning med tidligere år omsetning. Med denne funksjonen kan du raskt se hvordan omsetningen er i forhold til samme periode i fjor, slik at du kan identifisere vekstmønstre og sesongmessige trender.

• Valg av egendefinert datointervall - Vis data innenfor et egendefinert datointervall i stedet for faste perioder. Denne funksjonen gir mer fleksibilitet, slik at du kan velge et hvilket som helst datointervall som passer dine spesifikke behov for en mer skreddersydd og nøyaktig dataanalyse.

News.Planday.com screenshot.001.png
  • Aggregering av årlige data - Se datasammenligning etter år. Denne funksjonen gir en bredere oversikt over resultatene dine over flere år, slik at du får et tydelig bilde av langsiktige trender og endringer.

News.Planday.com screenshot.001.png

Prøv disse oppdateringene ved å gå til Planday-organisasjonen din > Rapporter > Omsetning > Sammenlign med i fjor.

Lær mer om omsetning i Planday (EN).

For å bruke denne funksjonen må du være Planday-administrator med Plus-abonnement eller høyere.