Hvordan nullstille passordet

Hvordan du nullstiller passordet ditt dersom du har glemt det og ikke kan logge inn, eller for å nullstille passordet på vegne av en ansatt.

Saad Saeed avatar
Skrevet av Saad Saeed
Oppdatert over en uke siden

Denne artikkelen gjennomgår hvordan du nullstiller passordet ditt til Planday fra nettleser eller app, samt hvordan ledere kan nullstille passord for sine ansatte. Nullstilling av passord skal bekreftes via en link som sendes til den ansattes e-post.

Tilbakestill en ansatts passord som administrator

Som administrator kan du tilbakestille passordet til en ansatt ved å gå til fanen Medarbeidere > Medarbeidere. Dette gjør du ved å klikke på navnet til den ansatte som du vil tilbakestille passordet for, og deretter trykke på Rediger-knappen fra hurtigredigerings-menyen for å åpne medarbeiderkortet.

Når du er inne på et medarbeiderkort, kan du Tilbakestille passord som vist nedenfor ved å trykke på Brukerfunksjoner> Tilbakestill passord. En e-post for tilbakestilling av passord vil bli sendt til e-postadressen knyttet til den ansattes Planday-konto.

⚠️ Før du begynner å tilbakestille en ansatts passord, sørg for at brukernavnet og e-postadressen deres er identiske og oppdaterte. Hvis ikke, oppdater informasjonen deres slik at den samsvarer med riktig e-postadresse.

Tilbakestill ditt eget passord når du er pålogget via nettleser

For å endre ditt eget Planday-passord fra nettleser, logg på kontoen din, gå till Rediger profilsiden og trykk på linken Reset password.

⚠️ Før du begynner å tilbakestille passordet ditt, sørg for at brukernavnet og e-postadressen er identiske og oppdatert. Hvis ikke, trykk Rediger brukernavn og oppdater profilen din med riktig e-postadresse, og bekreft e-postadressen før du tilbakestiller passordet ditt.

Du vil motta en e-post fra Planday med en lenke for å tilbakestille passordet ditt. Følg instruksjonene i e-posten for å opprette et nytt passord.

Slik nullstiller du passordet ditt hvis du ikke kan logge inn via nettleser eller app

Dersom du har glemt passordet ditt, kan du nullstille det ved hjelp av følgende trinn. Det er de samme trinnene som gjelder for både nettleser og app, når du trykker Glemt passord.

Trinn 1

Gå til Planday-portalen i en nettleser via din virksomhet sin URL-adresse. Her skal du inntaste brukernavn og deretter trykke Glemt passord? under Logg inn.

Patricks_Screenshots_DE.001 (1).png

Trinn 2

Her skal du taste inn din virksomhet sin URL-adresse under feltet Portal. I feltet for brukernavn skal du taste det samme brukernavnet som står i Planday (e-mailadressen din). Hvis du ikke husker din virksomhets URL-adresse, kan du spørre en medarbeider eller leder. Trykk så Tilbakestill passord.

Trinn 3

Når du har fullført trinn 2, vil en lenke for å tilbakestille passordet ditt bli sendt til e-postadressen din.
💡 Sørg for å sjekke søppelposten hvis du ikke har mottatt e-posten i innboksen din.

Trinn 4

Når du mottar e-posten Tilbakestill ditt Planday-passord, må du klikke på lenken Klikk for å tilbakestille passordet for å tilbakestille passordet ditt.

Trinn 5

Du kan nå opprette ett nytt passord for kontoen din.