Generelle ressurser
Brukermanagement
Legge til og redigere dine personlige data
Oppdatert over en uke siden

Endre dine personlige data i Planday-appen

For å redigere profilen din i Planday-appen velger du kontoikonet og deretter Rediger profil under navnet ditt. Oppdater de opplysningene du ønsker og velg Lagre øverst til høyre på skjermen.

Planday EN Screenshots for helpcenter.001.png

Endre dine personlige data i nettleseren din

For å redigere profilen din i nettleseren klikker du på navnet ditt øverst til høyre på skjermen, og deretter klikker du på Rediger i rullegardinmenyen. Oppdater de opplysningene du ønsker og velg Lagre nederst på skjermen.