Gå til hovedinnhold
Alle samlingerFakturering og abonnementer
Oversikt over din Planday-konto og dine fakturaer

Få en oversikt over faktureringsinformasjon, fakturaer og detaljer om abonnementspakken din.

Anton E avatar
Skrevet av Anton E
Oppdatert over en uke siden

🎯 For administratorer og kontoadministratorer. Konto-siden er kun tilgjengelig for kontoadministratorer. Se hvordan du kan tildele tilgangsnivåer til dine ansatte.

Klikk på Profil-menyen øverst til høyre på skjermen for å finne Konto. Her kan du se en oversikt over statusen til din Planday-konto. Du kan sjekke ditt nåværende abonnement, endre faktureringsdetaljer, oppgradere abonnementet ditt eller laste ned tidligere fakturaer.

Oversikt

Oversikt-siden gir deg en oppsummering av ditt nåværende abonnement og faktureringsdetaljene dine. Du kan endre betalingsinformasjonen din fra denne siden ved å klikke på Endre faktureringsdetaljer.

Planday EN Screenshots for HC.001.png

Pakker

Fra Konto > Pakker, kan du se de forskjellige abonnementspakkene som er tilgjengelige i Planday. Og du har muligheten til å oppgradere pakken din direkte fra denne siden.

Planday EN Screenshots for HC.001.png

Fakturaer

Under Fakturaer vil du finne en oversikt over alle fakturaene dine fra Planday. Du har også mulighet til å laste dem ned ved behov.