Endre ditt profilbilde

Du kan legge til eller oppdatere ditt profilbilde i Planday i både nettportalen og i Planday-appen.

J
Skrevet av Justine
Oppdatert over en uke siden

Endre ditt profilbilde via nettportalen som medarbeider

Trykk på navnet ditt øverst til høyre, og deretter på Rediger fra nedtrekksmenyen for å oppdatere profilen din.

• Gå til Diverse nederst på siden og se etter Bilde, og velg Rediger.

• Last opp bildet ditt og Lagre.

screenshot profile picture employee.001.png

💡 På noen få portaler er det foreløpig ikke mulig for en medarbeider å oppdatere sitt profilbildet i Planday via nettportalen. Det er imidlertid mulig å oppdatere det fra Planday-appen. Spør din leder om hjelp med å endre ditt profilbilde.

Endre ditt profilbilde fra Planday-appen

💡 Vær oppmerksom på: eksemplene vises i iOS-appen. Du kan merke små forskjeller når du bruker den i Android – men funksjonaliteten er den samme.

Slik endrer du ditt profilbilde fra Planday-appen:

• Trykk på profilikonet øverst på forsiden.

• Trykk deretter på Rediger brukerprofil og velg Rediger foto.

• Velg et bilde fra mobilens bildegalleri eller ta et nytt bilde til profilbilde. Trykk Lagre.

Profile iphone employee.001.png

Merk at for øyeblikket er det bare en administrator som kan slette profilbildet ditt ved å logge på nettportalen av Planday.

Endre profilbildet til en medarbeider som en administrator

Som administrator har du full kontroll over opplasting, endring eller sletting av en medarbeiders profilbilde.

Gå til Medarbeidere > Medarbeidere > Klikk på den ansatte du redigere og trykk Rediger. Fra menyen for Brukerfunksjoner, trykk på Rediger profilbilde for å laste opp eller fjerne et eksisterende profilbilde. Trykk Lagre.

Slik sletter du et profilbilde

Følg de samme trinnene ovenfor og trykk på krysset (X) foran filen for å fjerne det tilknyttede profilbildet fra en ansatt.