Opprette og redigere avdelinger

Lær hvordan du oppretter og redigerer avdelinger (steder) i Planday.

Saad Saeed avatar
Skrevet av Saad Saeed
Oppdatert over en uke siden

Du kan se vaktplanen din pr. avdeling ved å opprette en avdeling for hvert sted eller hver seksjon i virksomheten. Hver avdeling i Planday kommer med sin egen vaktplan.

Opprette avdeling

Gå til Personer > Avdelinger og klikk på Opprett avdeling. Gi avdelingen et navn og legg til medarbeiderne som jobber i avdelingen. Klikk på Lagre. Du kan også opprette en ny avdeling under Personer > Medarbeidere ved å klikke på Opprett avdeling i menyen til venstre.

Redigere avdelinger

Når du har opprettet en avdeling, kan du redigere den direkte på siden Medarbeidere under Personer.

Velg avdelingen du ønsker å redigere, og klikk deretter på blyantikonet til høyre for avdelingsnavnet. Herfra kan du endre navn på avdelingen og legge til eller fjerne medarbeidere.