2022
Februar 2022 - Produktoppdateringer
Oppdatert over en uke siden

Vi avsluttet februar med en rekke oppdateringer og forbedringer.

Her er oversikten:

Web:

• Ny og forbedret versjon av Lønnseksport

• Oppdatering av Opprett medarbeider skjema:

• Forbedret valg av avdeling

• Flagg for valg av landkode

• Oppdateringer til fraværsmodulen:

• Vakttype for individuelle fraværskontoer

• Forbedringer av fraværskontoer og fraværssøknader

• Rediger Avviklingsperiode i medarbeideres fraværskonto

Planday app:

• Kommer snart (version 7.7.0): Valg av mottaker for meldinger

Web:

Ny og forbedret versjon av Lønnseksport

Lønnseksport finner du under Lønn > Lønnseksport. Lønnseksport har fått et nytt design og flere forbedringer. Funksjonene er fortsatt de samme, men enkelte ting har blitt flyttet på for å gjøre brukeropplevelsen mer intuitiv, i tillegg til en bedre design.

Forbedringene som har blitt gjort for Lønnseksport er:

• Mer fleksibelt valg av dato

• Avansert medarbeidervalg ved hjelp av filter

• Valgfritt filformat for PDF og HTML

• Forbedret rapportsammendrag

I tillegg, har vi flyttet andre underfaner fra Lønn til en separate side, som du finner i Lønnsfanen i navigasjonsmenyen.

Oppdatering for opprettelse av medarbeidere:

• Forbedret valg av avdeling

Når du oppretter medarbeidere fra Medarbeider > Opprett medarbeider, kan du nå velge flere avdelinger for hver enkelt medarbeider, samt bruke «velg alle» funksjonen.

• Flagg for valg av landkode

Vi har forbedret antall muligheter når det gjelder valg av landkode i Opprett medarbeider skjemaet. I tillegg til å se land og landkode, kan du nå også se flagg for hvert enkelt land.

Søkefunksjonen gjør så du enkelt kan finne det landet du er ute etter ved å søke på land eller landkode.

Oppdateringer til fraværsmodulen:

• Vakttype for individuelle fraværskontoer

Det er nå mulig å velge vakttype for individuelle fraværskontoer. Dette betyr at hvis du har ulike fraværskontoer og du ønsker å bruke ulike vakttyper for opptjening og/eller utbetaling, så kan du velge dette nå for ulike fraværskontoer.
    Dette gjør du via Innstillinger > Fravær > Kontotyper > klikk for å redigere en kontotype > scroll ned til Vakttyper.

Hvis du allerede har valgt spesifikke vakttyper for opptjening i det gamle oppsettet, trenger du ikke bekymre deg. De eksisterende innstillingene for Vakttype i din portal vil bli overført, og du trenger ikke gjøre noe hvis du ønsker å beholde disse.

• Forbedringer for Fraværskonto og Fraværssøknader

Under Vaktplan > Fraværskontoer og Vaktplan > Fraværssøknader, får du oversikt over dine medarbeideres kontoer og søknader.

For å forbedre disse har vi lagt til en søkelinje øverst på begge sidene, hvor du kan søke etter medarbeidere ved hjelp av for- og etternavn.

For å gi bedre oversikt over valg av filter, har vi også samlet Filtere i et eget pop-up vindu. Valg av filter vil du finne på den høyre siden av skjermen, ved å klikke på Filter-knappen.
    Listen over Fraværskontoer og Fraværssøknader vil kontinuerlig oppdateres når du gjør endringer for valg av filter.

Du kan også finne en “Nullstill filter”-knapp øverst på høyre side av pop-up vinduet, som vil nullstille alle filtrene slik at du kan se hele oversikten.

• Rediger Avviklingsperiode i medarbeideres fraværskonto

Du kan nå redigere Avviklingsperiode for medarbeideres individuelle fraværskontoer når du redigerer hver enkelt konto.
    Du kan redigere fraværskontoen ved å enten velge:

• Vaktplan > Fraværskontoer > klikk på en medarbeiders konto for å redigere.

• Medarbeidere > Rediger medarbeider > Fravær > klikk på medarbeiders fraværskonto for å redigere.

Planday app:

Kommer snart (versjon 7.7.0): Valg av mottaker for meldinger

Snart vil du kunne velge mottakere på en ny måte når du sender meldinger i Planday-appen.
Her får du en bedre oversikt over dine medarbeidere og du kan velge mottakere gjennom en liste, der du kan velge hele avdelinger eller personalgrupper, samt bruke søkelinjen for å finne spesifikke medarbeidere.

Dette blir tilgjengelig i neste versjon (7.7.0) for både Android and iOS.

NB: Skjermbildet er tatt fra iOS-appen som et eksempel, og vil derfor se litt annerledes ut for Android, men funksjonen er den samme.