2022
Mai 2022 - Produktoppdateringer
Oppdatert over en uke siden

Vi avsluttet mai med et par oppdateringer og nye funksjoner.

Her er oversikten:

Web:

• Nytt Lønnstillegg basert på Kontraktsregler

• Oppdaterte funksjonsnavn i fraværsmodulen

• Kommer snart: Omdøper Månedslønn til Fastlønn

Planday app:

• En ny appversjon (7.9.0) er tilgjengelig for både Android og iOS med små feilrettelser

Web:

Nytt Lønnstillegg basert på Kontraktsregler

Under Innstillinger > Lønn > Lønnstillegg > Opprett finner du nå en ny tilleggstype kalt Tillegg for kontraktsregler.

Med tillegget for kontraktsregler kan du sette en fast sats eller en prosentsats basert på din medarbeideres individuelle lønn som skal utbetales når de jobber flere timer enn de er avtalt å jobbe med.

Dette tillegget kan gjelde for alle ansatte som har fått tildelt en Kontraktsregel.

Les mer om hvordan du setter opp Tillegg for kontraktsregler.

Oppdaterte funksjonsnavn i fraværsmodulen

Vi har gitt nytt navn til noen funksjoner i fraværsmodulen:

• Kontotyper har blitt omdøpt til Kontomaler

• Sted: Innstillinger > Fravær > Kontomaler

• Handlingen for å Opprette fraværskontoer for ansatte har blitt omdøpt til Bruk fraværskontomal på ansatte

• Sted: Vaktplan > Fraværskontoer > Bruk mal

Denne oppdateringen gir ingen endringer i funksjonaliteten, det er bare teksten som oppdateres for å bedre gjenspeile funksjonaliteten og forbedre opplevelsen av å sette opp fraværskontoer for dine medarbeidere.

Kommer snart: Omdøper Månedslønn til Fastlønn

Fra Medarbeidere > Rediger medarbeider kan du tildele en Månedslønn til dine ansatte som skal motta en fast lønn (standardperiode: måned). Dette vil snart bli omdøpt til Fastlønn.

Denne oppdateringen gir ingen endringer i funksjonaliteten, det er bare teksten som oppdateres. Standard lønnsperiode for fastlønnen er fortsatt månedlig, så ingenting endres i ditt nåværende oppsett.