2022
Juli og august 2022 - Produktoppdateringer
Oppdatert over en uke siden

Vi avsluttet sommeren med noen spennende oppdateringer og forbedringer.

Her er oversikten:

Web:

• Ny side for Statistiske rapporter om vaktplaner

• Forbedring av fraværskontomaler

• Oppdateringer i det nye Rediger medarbeiderskjema

• Ekstra språkstøtte: Thai og forenklet kinesisk

• Kommer snart: Forbedret fødselsdag widget på Forside oversikten

Planday-appen:

• Ekstra språkstøtte: Thai og forenklet kinesisk

• En ny appversjon (7.14.0) er tilgjengelig for både Android og iOS med feilrettelser

Web:

Ny side for Statistiske rapporter om vaktplaner

En ny og forbedret side for Statistiske rapporter om vaktplaner er tilgjengelig fra Rapporter-menyen. Fra denne siden kan du laste ned Excel-rapporter med vaktplandata basert på Timer per medarbeider eller Vakter per medarbeider.

Les mer om hvordan du laster ned Statistiske rapporter om vaktplaner.

Den nye siden Statistiske rapporter om vaktplaner er tilgjengelig for Plus-planen og over.

Forbedring av fraværskontomaler

Fra Innstillinger > Fravær > Kontomaler kan du administrere malene dine for fraværskontoer.

Som en forbedring av disse kontomalene har vi lagt til muligheten for å velge en

standard vakttype for overlappende vakter for hver kontomal.

Dette vil sikre at den valgte standard vakttypen vil være forhåndsutfylt som vakttypen som skal gjelde for eventuelle vakter som skjer i perioden dine medarbeidere ber om fravær. Du kan fortsatt redigere vakttypen for overlappende vakter i hver fraværsforespørsel om nødvendig.

Du kan angi en standard vakttype for overlappende vakter for kontomalene dine i Avanserte opplysninger i trinn 3 når du oppretter en kontomal for fravær, eller nederst på siden når du redigerer en eksisterende.

Oppdateringer i det nye Rediger medarbeiderskjema

Vi har gjort noen endringer i det nye Rediger medarbeiderskjemaet for å forbedre opplevelsen.

• Du kan nå velge visning med to kolonner som viser seksjonene i to kolonner når nettleservinduet er bredt nok til det.
    Dette fungerer for både Personlig informasjon og Ansettelse-fanen. Du kan bytte til to kolonner ved å bruke ikonene øverst til høyre.

• Medarbeidertype og Rediger lønn er flyttet til fanen Ansettelse.

• Omdøping i Rediger lønn oppsettet:

• Som nevnt i en tidligere utgave av våre produktoppdateringer, skulle vi snart endre navn på Månedslønn til Fastlønn. Denne oppdateringen er nå gjort sammen med noen ekstra små oppdateringer (kun tekstoppdateringer):

• Månedslønn er omdøpt til Fastlønn.

• Fastlønn brukes til å sette et fast beløp utbetalt til den ansatte (standardperiode: måned)

• Feltet Avtalefestede timer heter nå Arbeidstimer.

• Feltet brukes til å beregne den forventede kostnaden vist i vaktplanen.

• Lønn-feltet heter nå Fastlønnsbeløp.

Disse oppdateringene medførte ingen endringer i funksjonaliteten, det er bare teksten som har blitt oppdatert. Standardperioden for lønnen er fortsatt månedlig, så ingenting er endret i ditt nåværende oppsett.

Det nye Rediger medarbeiderskjemaet oppdateres gradvis for Planday-plattformer i alle land, så hvis du ikke ser det nye designet ennå, kan du se frem til å utforske det snart.

Les mer om det nye Rediger medarbeiderskjemaet.

Ekstra språkstøtte: Thai og forenklet kinesisk

Du kan nå velge thai eller forenklet kinesisk som ditt foretrukne språk i Planday. For å endre språket for profilen din, hold musepekeren over Profil-menypunktet øverst til høyre > Rediger > Språk > velg ditt foretrukne språk.

Kommer snart: Forbedret fødselsdag widget på Forside oversikten

Du vil snart se en ny og forbedret fødselsdag widget på Forside oversikten.

I fødselsdags-widgeten vil du kunne se fødselsdagene til brukere som er i samme avdeling(er) som deg selv (inkludert avdelinger du administrerer).

Fra Rediger oversikten vil du kunne velge fødselsdag-widgetene sammen med de andre widgetene du vil vise i din egen personlige oversikt.

Planday-appen:

Ekstra språkstøtte: Thai og forenklet kinesisk

Trykk på profilikonet ditt fra forsiden for å gå inn i profildelen. Her kan du nå velge thai og forenklet kinesisk som ditt foretrukne språk i Planday-appen.

Tilgjengelig fra versjon 7.13.0 og nyere for både Android og iOS.

NB: Skjermbildet er tatt fra Android-appen som et eksempel, og vil derfor se litt annerledes ut for iOS, men funksjonen er den samme.