2022
Oktober 2022 - Produktoppdateringer
Oppdatert over en uke siden

Her kommer oppsummeringen for oktober som inneholder noen oppdateringer og forbedringer.

Her er hva som er nytt:

Web:

• Forbedringer i Vaktplan

• Oppdateringer til Sikkerhetsgrupper

Planday app:

• En ny appversjon (7.17.0) er tilgjengelig for både Android og iOS med små feilrettelser

Web:

Forbedringer i vaktplan

• Vis/skjul periode:
    Fra Verktøy > Vis/skjul perioden kan du nå velge en egendefinert periode som kan være synlig eller skjult for ansatte i vaktplanen. Merk at det fortsatt er mulig å skjule eller vise én dag om gangen ved å klikke på øyeikonet for hver enkelt dag i vaktplanvisningen.

• Medarbeidere som arbeider i flere avdelinger:

Dersom dine ansatte jobber i mer enn én avdeling, kan du nå under fanen Medarbeidere i vaktplanen se navnet på avdelingen sammen med vakttidene.

• Godkjenn vakter:
    Når du oppretter en ny vakt i vaktplanen din, kan du nå godkjenne vakten til lønn på samme trinn. Dette gjøres ved å slå på Lønn-knappen før du klikker på Opprett.

• Maler:
    Når du oppretter eller redigerer en vaktplanmal, har vi lagt til muligheten til å omorganisere rekkefølgen på ukene ved å ta individuelle uker og slippe dem hvor som helst.

• Pauser:
    Hvis du kopierer en uke i vaktplanen din eller lagre vaktplanen som en mal, vil eventuelle pauser som legges manuelt til vakter nå bli kopiert sammen med vakten. Dette gjelder også pauser lagt til manuelt i en mal som du bruker på vaktplanen din.

Oppdateringer til sikkerhetsgrupper (tilgangsnivåer)

Fra Medarbeidersiden kan du gi ulike tillatelser til dine medarbeidere, som f.eks. tilgang til å administrere personelldata, redigere vaktplanen eller lønninger. Dette gjøres ved å legge dem til det du kanskje kjenner som en sikkerhetsgruppe. Hver gruppe har forskjellige tillatelser som bestemmer tilgangsnivået en ansatt har innenfor organisasjonens Planday-plattform.

For mer nøyaktig å beskrive hva en sikkerhetsgruppe er, har funksjonen fått nytt navn til Tilgangsnivåer.
Denne oppdateringen medfører ingen endringer i funksjonaliteten, men kun navnet er oppdatert.

I tillegg kan du nå også legge til tilgangsnivå til dine ansatte fra hele redigeringsvisningen. Tilgangsnivåene finner du ved å klikke på rediger medarbeider og deretter på den nye fanen Avanserte instillinger. Der finner du samme funksjonaliteten som i den eksisterende hurtigvisningen.