Alla samlingarProduktuppdateringar2024
Maj 2024 Produktuppdateringar
L
Skrivet av Laura

På Planday förbättrar vi ständigt funktionerna för att göra passarbete enklare. Vi vill hålla dig uppdaterad om vad som är nytt i vår produkt så att du kan driva ditt företag mer effektivt. Kolla in översikten över de senaste uppdateringarna som vi har lanserat och de som snart kommer att lanseras.

Web:

Vad är nytt på schemasidan

• Förbättrad drag-and-drop — Det är nu mycket enklare att dra och släppa ett pass genom att scrolla i schemat.

• Sammanslagna utskrifts- och exportalternativ under Verktyg — Utskrifts- och exportalternativen för att ladda ner filer (PDF eller CSV) har nu slagits ihop till ett val, Exportera den här vyn, under rullgardinsmenyn Verktyg på schemasidan.

News.Planday.com screenshot.001.png
  • Förbättrade meddelanden och gränssnitt vid utrullning av en mall — Vid utrullning av en schema-mall har gränssnittet uppdaterats med följande förbättringar:

1. Du kan se vilken datumperiod som kommer att påverkas av ändringarna.

2. Om du tillämpar en mall flera gånger kommer detta återspeglas i datumperioden som visas.

3. Du kan klicka på pilarna för att förhandsgranska varje vecka och se hur mallen påverkar ditt schema och eventuella befintliga pass.

News.Planday.com screenshot.001.png

Uppdateringar på sidan Omsättning

• Jämförelse av omsättning förra året — Jämför nuvarande omsättning med förra årets omsättning. Med den här funktionen kan du snabbt se hur din nuvarande omsättning förhåller sig till samma period förra året, vilket hjälper dig att identifiera tillväxtmönster och säsongstrender.

• Val av anpassat datumintervall — Visa data inom ett anpassat datumintervall istället för fasta perioder. Denna funktion ger mer flexibilitet, så att du kan välja vilket datumintervall som passar dina specifika behov för en mer skräddarsydd och korrekt dataanalys.

News.Planday.com screenshot.001.png
  • Aggregering av årsdata — Se datajämförelser per år. Den här funktionen ger en bredare bild av dina resultat över flera år, vilket ger dig en tydlig bild av långsiktiga trender och förändringar.

News.Planday.com screenshot.001.png

Prova dessa uppdateringar genom att gå till din Planday-portal > Rapporter > Omsättning > Jämför med förra året.

Läs mer om omsättning i Planday. (EN)

För att kunna använda den här funktionen måste du vara en Planday-administratör med en Plus-plan eller högre.