Kommunikation
Sådan skræddersyr du jeres velkomstbrev

Se, hvor du kan skrive din egen velkomstbesked til dine medarbejdere så de kan få en god introduktion og start i Planday.

Anton E avatar
Skrevet af Anton E
Opdateret over en uge siden

🎯 For administratorer.

Hvad er en velkomstbesked?

Når du er klar til at invitere dine medarbejdere til Planday, sender du dem en invitation til Planday - enten individuelt eller til alle medarbejdere samtidig. Velkomstbeskeden er standard beskeden som bliver sendt med/i invitationen. Planday har allerede skrevet en besked for dig, men denne kan du selvfølgelig ændre og skrive selv.

Beskeden sendes til medarbejderens Planday indbakke. Velkomstbeskeden kan indeholde information omkring interne procedurer, kontaktpersoner og guides/instruktioner til hvordan man bruger Planday.

Sådan redigerer du velkomstbeskeden

For at se eller skrive velkomstbeskeden, skal du gå til Indstillinger > Kommunikation > Velkomstbesked.

Her finder du standard teksten som allerede er skrevet af Planday. Du kan ændre emnelinjen og teksten så mange gange som du har brug for før du gemmer. Husk blot at tryk Gem når du er tilfreds med indholdet.

Tip: Du kan inkludere hjælpemateriale til dine medarbejdere for at guide dem bedst muligt i brugen af Planday. Vi har artikler om hvordan du bedst benytter Planday på web og på app. Derudover har vi også en helt samling af videoer kun for medarbejdere. Klik herunder for at se nogle forslag:

Gør beskeden personlig med flettefelter

Længere nede på siden finder du Flette-funktioner.

Ved at bruge flettefelter kan du personliggøre din besked med informationer lånt fra medarbejderens profil.

Indsæt flettefelter ved at kopiere og indsætte fra kolonnen til venstre (inklusiv <>), for eksempel <adresse >, og dette vil blive erstattet med den enkelte medarbejders adresse fra profilen.

Bemærk: Du kan ikke tilføje flere flettefelter eller ændre de eksisterende.

Sådan sender du velkomstbeskeden

Når du har oprettet en medarbejder, kan du vælge Send velkomstbesked i bekræftelsesvinduet, før du bekræfter med Udført.

Så snart du er tilfreds med din tekst, kan du fortsætte til menuen Medarbejdere for at sende velkomstbrevet til dine medarbejdere.

For at sende din velkomstbesked individuelt, skal du gå til menuen Medarbejdere > vælge en medarbejder > klik Rediger > Brugerhandlinger > Send velkomstbesked.

Se hvordan brevet ser ud for en medarbejder

Når du har sendt din velkomstbesked til din medarbejder modtager de en push-notifikation og e-mail notifikation (medmindre dette er slået fra) der fortæller at de har modtaget en Planday-besked.

De kan vælge at læse beskeden via vores app eller ved at logge på Planday. Under Indbakke vil der ligge en ulæst besked og når de åbner den fra forsiden ser det således ud:

Bemærk: Det er ikke muligt at sende velkomstbeskeden til flere medarbejdere på samme tid.