Hvorfor kan jeg ikke logge på Planday - FAQ

Få et overblik over, hvad du som medarbejder eller leder kan gøre i tilfælde af problemer med login.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For medarbejdere og administratorer som ønsker at hjælpe deres medarbejdere med at logge ind i Planday. Hvis du lige er blevet inviteret til Planday, skal du bekræfte din invitation og oprette en adgangskode.

Jeg prøver at logge ind for første gang

Hvis du for nylig er blevet inviteret til Planday eller har ændret dit brugernavn, bør du have modtaget en e-mail med et bekræftelseslink.

• Tjek din e-mail indbakke, inklusiv spam-mappen hvis nødvendigt.

• Klik på bekræftelseslinket i mailen. Dette link vil være gyldigt i 48 timer. (Hvis det er udløbet, bedes du spørge din leder om at invitere dig til Planday igen). Læs mere om dette i Bliv en del af Planday: invitation, adgangskode og login.

Jeg har ikke modtaget invitationsmailen

• Bed din Planday-administrator om at dobbelttjekke din e-mailadresse for eventuelle stavefejl eller mellemrum i begyndelsen eller slutningen af din e-mailadresse. Brugernavnet (e-mailadressen) skal matche den e-mail, som medarbejderen planlægger at bruge med Planday.

• Det kan være, at e-mailadressen er blevet blokeret. Hvis det første leveringsforsøg for en invitations-e-mail mislykkes, blokerer vores mailudbyder den tilsvarende e-mailadresse. For at fjerne blokeringen skal en administrator kontakte vores supportteam ved at klikke på det blå ikon i nederste højre hjørne af skærmen. Angiv email-adressen på den pågældende medarbejderprofil og din Planday-URL (firmanavn.planday.com).

Følgende tegn understøttes ikke i brugernavnet:

• ä, ö og ü, og ß i store og små bogstaver.

• æ, ø, å i store og små bogstaver.

• Tjek din spam-mappe eller junkmail, og søg efter adressen no-reply@planday.com. For at være sikker på, at din e-mailudbyder tildeler Planday-beskeder korrekt til din indbakke, skal du tilføje e-mailadressen no-reply@planday.com til dine kontakter. E-mailadresser, der er gemt i dine kontakter, dirigeres normalt til den korrekte indbakke uden problemer.

• Hvis du stadig ikke kan finde mailen, kan du spørge din leder om at tage kontakt til Planday support.

Hvordan kan jeg logge ind, hvis jeg ikke kender min virksomheds Planday-URL?

Du finder den i din invitationsmail. Den følger formatet firmanavn.planday.com eller .dk - alternativt kan du spørge en kollega eller din nærmeste leder.

• Du kan også åbne https://www.planday.com/login/. Hvis du allerede er registreret, kan du efterfølgende vælge din virksomhed direkte gennem den mail du modtager.

• Ellers skal du indtaste din e-mailadresse under Kan du ikke finde din organisation? Indtast din e-mailadresse.

Jeg får et advarselstegn på login-felterne (brugernavn og adgangskode)

Det kan være, at din browser forhindrer dig i at acceptere vores cookiepolitik. Hvis det ikke er muligt at acceptere den, er det heller ikke muligt at logge ind. I så fald skal du kontrollere, om din browser har plugins eller udvidelser, der blokerer for vores cookiepolitik.

Jeg får beskeden “Brugernavnet eller adgangskoden er forkert”

• Hvis adgangskoden er forkert, kan du klikke på Glemt adgangskode. Du kan læse mere i artiklen Sådan nulstiller du en adgangskode

• Din e-mail adresse matcher ikke den du har angivet i Planday. Din Planday administrator kan opdatere det, eller du kan selv gøre det ved at logge på web som medarbejder. Du kan også læse artiklen Sådan opdaterer du brugernavn

• Tjek efter om din e-mail adresse har stavefejl eller mellemrum i starten eller slutningen.

Jeg har ikke modtaget nulstilling af adgangskode e-mailen

Min leder har ændret min e-mail adresse men jeg kan stadig ikke logge ind

Du kan blive bedt om at bekræfte dit brugernavn, når du logger ind for første gang, eller når du eller din leder opdaterer din e-mailadresse.

⚠️ For at bekræfte din konto, når dine login-oplysninger opdateres, skal du klikke på linket i e-mailen. Dine gamle login-oplysninger vil stadig fungere, indtil du afslutter det sidste trin og klikker på bekræftelseslinket, der er sendt til din e-mail.

Hvis du har bekræftet dit brugernavn og stadig ikke kan logge ind, kan det være, at din browser forhindrer dig i at acceptere vores cookiepolitik. Hvis det ikke er muligt at acceptere den, er det heller ikke muligt at logge ind. I så fald skal du kontrollere, om din browser har plugins, der blokerer for vores cookiepolitik.