2023
Oktober 2023 - Produktopdateringer
Opdateret over en uge siden

Vi har afsluttet oktober med nogle spændende opdateringer og forbedringer.
Her er oversigten:

Web:

Se betalingsstatus på dine fakturaer

Som kontoadministrator har du nu muligheden for at se betalingsstatus for dine fakturaer. Vi håber at denne opdatering giver et bedre overblik så du altid er klar over, om der er udestående fakturaer at handle på.

Forbedret login-oplevelse for alle brugere på web

Vi har gjort det nemmere at logge ind på Planday. Du behøver ikke længere at huske din virksomheds URL. Bare gå til login-siden på planday.com, indtast din e-mail, så sender vi dig en e-mail med links til din Planday-organisation. Her er, hvad der er forbedret:

• Du skal ikke længere bekymre dig om glemte URL'er; log nemt ind med linkene i din e-mail.

• Din browser vil huske den sidste virksomhed, du loggede ind på, hvilket gør det endnu hurtigere at få adgang til din Planday-organisation (hvis browser data ikke slettes).

App:

Forbedringer til Planday app 10.0.0

Planday appen er opdateret til version 10.0.0 med en opdatering for Vagtplanvisning for medarbejdere.

Med den seneste opdatering til medarbejderne håber vi at forbedre dit teams produktivitet og tilfredshed ved at tilbyde et mere brugervenligt layout, der giver hurtigere adgang til vigtige detaljer. Den forbedrede vagtplanvisning strømliner ikke kun informationen, men giver også klarere fejlmeddelelser, så medarbejderne nemt kan forstå og løse eventuelle problemer, de støder på, når de bruger vagtplanen.

Forbedringer af vagtplanvisningen i appen (på engelsk)

Sørg for at bruge de nyeste tilgængelige versioner til Android eller iOS, og opdater til nyere versioner, når de udkommer.
Download Planday for iOS her
Download Planday for Android her