2024
April 2024 Produktopdateringer
Kar Nin Chong avatar
Skrevet af Kar Nin Chong

I Planday arbejder vi konstant på at gøre vagtplanlægning lidt bedre hver dag. Se vores seneste udgivelser, som vi håber vil gøre vagtplanlægningen endnu nemmere for dig.

Nogle af vores funktioner bliver gradvist gjort tilgængelige for forskellige lande. Hvis du er interesseret i en bestemt funktion men ikke kan se den i din Planday, kan du kontakte vores supportteam.

Information om den nye lov om tidsregistrering

Som du sikkert allerede er klar over, vedtog Folketinget i januar 2024 en lov, der ændrer arbejdstidsloven ved at indføre krav til alle arbejdsgivere om registrering af deres medarbejderes arbejdstid. De nye regler træder i kraft den 1. juli 2024.
Hvis du ønsker en gennemgang af loven og dens virkning for arbejdsgivere, giver denne artikel et godt overblik.

Efter en omhyggelig vurdering af vores løsning, samtaler med vores kunder, brancheforeninger og juridiske rådgivere, er vi glade for at kunne bekræfte, at Planday kan anvendes til at understøtte dine tidsregistrering processer i overensstemmelse med den nye lov.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde ud af hvordan du bruger Planday bedst i forhold til loven og vi har beskrevet en hjælpeartikel, der tager dig igennem reglerne samt giver dig forskellige forslag til hvordan du kan tidsregistrere i Planday.

Læs mere her

Vi håber, at du finder al den information, du har brug for, men hvis du stadig har spørgsmål, eller hvis du ønsker hjælp fra os, så tøv ikke med at kontakte vores support.

Planday Web opdateringer

Omsætningsside*: Årlige omsætninger og månedlige kalendervisninger opdateret

Når du gennemgår dine omsætnings- og budgetdata, er datovalg dit trofaste værktøj til at skære dine data i små stykker:

• Uger: Vælger automatisk kalendermåneden, så du kan fokusere på månedens data.

• Måneder: Vælger automatisk kalenderåret, hvilket gør det nemt at springe mellem årene ved hjælp af navigationsknapperne.

Dette burde gøre det nemt at gennemgå månedlige eller årlige omsætningssdata, når man skal træffe vigtige budgetbeslutninger.

News.Planday.com screenshot.002.png

I Planday skal du gå til Rapporter > Omsætning, vælge undermenuen Vis omsætning ef og vælge Uger eller Måneder.

Se ofte stillede spørgsmål om omsætning (EN)

* For Planday-kunder på Plus-plan og derover.

Kontoside: Forenklet betalingsoplevelse!

Det er lige blevet meget nemmere at administrere dine betalinger i Planday. Her er, hvad du kan gøre:

• Tilføj, opdater og skift nemt mellem automatiske betalingsmetoder.

• Du behøver ikke længere at kontakte os for at få opdateret dine betalingsoplysninger.

Gå til Konto > Oversigt > Betalingsoplysninger > Rediger for at opdatere dine automatiske betalingsmuligheder.

Vi understøtter følgende betalingsmetoder:

• Kredit-/Debitkort (alle regioner)

• Betalingsservice (Danmark)

• AutoGiro (Sverige)

• SEPA (Tyskland)

• Direkte debitering (Storbritannien)

Som en ekstra bonus viser vi nu, om dit kreditkort er gyldigt eller udløbet.

News.Planday.com screenshot.002.png

Politikker for fravær og afspadsering

Nu har du mulighed for at se tidligere slettede fraværspolitikker* og undersøge deres indstillinger for at forstå de regler, de var baseret på. Derudover kan du identificere den person, der er ansvarlig for at slette en politik, ved at gå til fanen Historik i en slettet politik. Det er praktisk, hvis du har flere ledere, der administrerer din Planday.

Gå til Indstillinger > Fravær > Politikker > Status for at skifte mellem aktive og slettede politikker.

* For Planday-kunder på Plus-plan og derover.