Sådan eksporterer du din data

Denne artikel vil guide dig igennem forskellige eksporteringsmetoder af din data i Planday.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

Der er flere måder hvorpå du kan få adgang til og eksportere dine følsomme brugerdata fra Planday. Du kan finde dette nyttigt, hvis du skal udarbejde en audit eller foretage en indledende undersøgelse, baseret på mistanke om databrud.

Eksport af Medarbejderdata og ændringsrapport

Først skal du navigere til Medarbejdere > Værktøjer > Eksportér data i Planday.

På siden Eksportér medarbejderstamdata vises Dine medarbejderstamdatarapporter til venstre, og skabelonerne til eksport af Medarbejderoplysninger og Medarbejderændringer vises til højre.

Eksporter medarbejderoplysninger

En eksport af alle medarbejderdata hjælper dig med at få et omfattende overblik over de personlige data, som du har i systemet i øjeblikket.

Eksporter medarbejderændringer

En rapport over Medarbejderændringer giver dig et indblik i hvilket data, der er blevet ændret for de respektive medarbejder i den pågældende periodeHvis du står over for et formodet databrud, er denne rapport tilgængelig som en ressource til grundig gennemgang.

💡 Fælles for alle rapporter er, at du kan vælge om du vil indkludere deaktiverede medarbejdere i eksporten.

Læs meget mere om disse rapporter i artiklen Eksport af medarbejderoplysninger.

Eksport af kontrakter og dokumenter

Du kan eksportere dine medarbejderes kontrakter ved at gå til Medarbejdere > Kontrakter > Underskrevne kontrakter. Her kan du vælge at downloade den eller de kontrakter du har brug for.

Du kan også eksportere en liste af de dokumenter der er uploaded på medarbejderens profil under fanen Dokumenter > Filer. Dette gør du ved at gå til Medarbejdere > Værktøjer > Dokumentoversigt.

💡 Det er kun listen over de forskellige dokumenter der eksporteres, i et Excel, men ikke selve indholdet af dokumenterne.

Læs mere om dokumentoversigten i afsnittet Dokumentoversigt.

Eksport af stempeltider

Gå til Vagtplan > Stempelur > Klik på Printerikonet. Her kan du indstille de filtre du ønsker at indkludere i din rapport. Vælg at eksportere som en Excel-fil i stedet for en PDF-fil for at få et mere detaljeret dataoverblik.

Eksporter data relateret til Afspadsering og Fravær

Eksporter fraværskonto balancer

Eksportér dine medarbejderes eksisterende/nuværende fraværskontobalance ved at gå til Vagtplan > Fraværskonti.

1. Juster perioden for at se den rigtige/ønskede balance.

2. Vælg en kontostatus.

3. I filtrerne kan du vælge hvilke afdelinger, personalegrupper, medarbejdertyper og fraværskonti du ønsker at eksportere en rapport over.

4. Klik derefter på Eksportér i øverste højre hjørne.

💡 Hvis du vil vide mere om Fraværskonto balancer kan du læse mere her.

Eksporter afspadseringskonto balancer

Eksporter dine medarbejderes afspadseringskonti ved at gå til Vagtplan > Fraværskonti > og vælg Afspadseringskonti.

Derefter skal du justere perioden du ønsker at eksportere en rapport over. Vælg evt. en kontostatus, afdelinger, personalegrupper, medarbejdertyper og hvilke data der skal indkluderes i eksporten samt navnet på afspadseringskontoen. Når du er færdig skal du klikke på Eksportér i øverste højre hjørne.

Eksporter fraværsanmodninger

Eksporter dine medarbejderes fraværsanmodninger for en valgt periode under Vagtplan > Fraværsanmodninger > Eksporter.

Læs mere om disse rapporter i afsnittet Fravær og Flexrapport

Eksporter en detaljeret rapport over overførte afspadseringstimer

For at få detaljerne om de overførte timer til dine medarbejderes afspadseringskonto kan du følge de trin, der er beskrevet i afsnittet Sådan eksporterer du en Flexrapport i artiklen Se og rediger balancen på Afspadseringskontoen.

Kontakt Planday

Hvis du har mistanke om datalækage eller oplever andre udfordringer, er du velkommen til at kontakte vores supportteam via chatten. Planday vil bestræbe sig på at svare dig så hurtigt som muligt. Bemærk venligst, at behandlingen af din forespørgsel kan fremskyndes, hvis du giver os en detaljeret og kontekstuel beskrivelse af problemet.