FAQ
Eksport af medarbejderoplysninger

I denne artikel lærer du om mulighederne for at eksportere medarbejderdata ved brug af integrationsskabeloner eller dine egne indstillinger.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For avancerede administratorer.

Uanset om du har brug for en medarbejderrapport, der kan vise den vigtigste information på dine medarbejdere eller du ønsker at se medarbejderændringer over en given periode, har Planday løsningen.

Du kan udtage en skræddersyet eksport af medarbejderdata i Planday. Data kan downloades som en rapport eller forberedes til upload via en FTP-server.

Gå til menuen Medarbejdere > Værktøjer > Eksportér data.

I visningen Eksportér medarbejderstamdata vises dine medarbejderrapporter til venstre (nr. 1 i billedet herunder) og skabelonerne til eksport af Medarbejderoplysninger og Medarbejderændringer til højre (2). Tryk Opret rapportfor at oprette en tilpasset/skræddersyet rapport.

Opret rapporter

Eksporter medarbejderoplysninger

Du kan gøre dette ved at bruge skabelonen Medarbejderoplysninger. I boksen, hvor der står Medarbejderoplysninger, skal du klikke på Opret rapportog foretage følgende justeringer i Eksportér data vinduet, inden du bekræfter:

• rapportens filformat (Excel/CSV)

• hvilke felter der skal medtages

• hvilke afdelinger der skal medtages

• om deaktiverede medarbejdere skal tages i betragtning og/eller om kun medarbejdere med ændringer i en bestemt periode skal angives

En eksport af alle Medarbejderstamdata kan hjælpe dig med at få et omfattende overblik over de personlige data, som du har gemt i systemet i øjeblikket.

Medarbejderændringsrapport

Denne rapport trækker du ved at bruge skabelonen Medarbejderændringer og foretage yderligere justeringer som med skabelonen Medarbejderoplysninger.

Eksporten Medarbejderændringer giver dig indsigt i, hvem der har ændret i oplysningerne på en medarbejder og hvornår. Hvis du har med et formodet databrud at gøre, kan du bruge denne rapport som en kilde til grundig gennemgang.

Opret og eksporter en skræddersyet rapport

Hvis du har brug for en kombination af de tilgængelige rapporter, kan du også oprette og formatere din egen rapport. Her har du mulighed for at oprette tilpassede rapporter så du ikke skal indtaste samme indstillinger for hver gang rapporten skal hentes ned. Vælg indstillingen Opret rapport med plus-symbolet øverst til højre, så der åbnes et redigeringsvindue til højre.

Bemærk: Dette har ingen indflydelse på den data der er gemt i Planday, men giver dig blot muligheden for helt selv at vælge, hvis du ønsker en specifik information for en given periode.

I redigeringsvinduet kan du give rapporten en titel og vælge mellem Download og Automatisk STFP-Export (se næste afsnit).

Vælg, hvilke afdelinger og medarbejdertyper du vil se på rapporten, om du vil medtage deaktiverede medarbejdere, eller om du vil filtrere efter en anden medarbejderstatus. Alternativt kan du også sætte et datointerval.

Klik på Vis detaljer i øverste højre hjørne for at åbne et andet vindue, hvor du kan definere yderligere felter, der skal indgå i rapporten. Til sidst skal du klikke på Opret.

Rapporten vises derefter i venstre side under Dine medarbejderstamdatarapporter og kan til enhver tid redigeres eller downloades af dig.

Opsætning af en automatisk SFTP-eksport

Du kan automatisere eksporten af dine rapporter ved hjælp af Automatisk SFTP-eksport. Det gør du ved at vælge feltet i området Eksportér medarbejderrapport og klikke på Vis detaljer.

Her kan du vælge eksporttidspunkt og ugedage, angive destinationen for dine rapporter og vælge mellem SFTP godkendelsernePublic key eller brugernavn og adgangskode.

Hvis du også har forberedt alt til din rapport under Konfigurer medarbejderoplysninger, skal du bekræfte ved at klikke på Opret.