Jeg kan ikke logge inn

Få et overblikk over hva du som medarbeider eller leder kan gjøre i tilfeller av problemer med login.

Anton E avatar
Skrevet av Anton E
Oppdatert over en uke siden

Hjelp til medarbeidere

• Bekreft email-adresse - Hvis du nylig har blitt invitert til Planday eller har endret ditt brukernavn, bør du ha mottatt en email med en bekreftelseslink. Følg trinnene i denne mailen for å fullføre prosessen. Du kan få hjelp til dette i artikkelen Logge inn på Planday.

• Nullstill passord - Du kan få hjelp til å nullstille passordet ditt i artikkelen Hvordan nullstille passordet.

• Sørg for at du bruker korrekt portal-URL for din virksomhet, eksempelvis firmanavn.planday.com. Hvis du er i tvil om hva portalen heter kan du spørre en kollega eller leder.

• Sørg for å bruke den korrekte forkortelsen i slutten av URL’en - .com, .se eller .dk osv.

Når du har utfordringer på appen:

• Sørg for at virksomhetens URL-adresse følger formatet firmanavn.planday.com og ikke inneholder https://.

• Fjern og innstaller Planday-appen på nytt.

• Sørg for at du har en stabil internettforbindelse.

Hjelp til ledere/managers

• Hvis du nylig endret brukernavnet ditt bør du ha mottatt en bekreftelsesmail fra Planday. Sjekk innboksen din inkludert spam-mappen, og følg bekreftelseslinken.

• Dersom du fortsatt ikke kan logge inn kan det være fordi det ikke er en gyldig email-adresse knyttet til din konto. Din administrator skal isåfall endre email-adressen/ brukernavnet ditt for deg, og invitere deg på nytt.

• Hvis du er administrator av portalen og ikke kan logge inn, skal du kontakte Planday support via chatfunksjonen.