Kontrakter og dokumenter
Kontrakter
Hvordan kan jeg laste opp en arbeidskontrakt?
Sepideh avatar
Skrevet av Sepideh
Oppdatert over en uke siden

For å laste opp kontrakten din til Planday går du til Innstillinger > Kontrakter og dokumenter > Medarbeiderkontrakter, og velger Opprett. Start med å oppgi et navn på malen.

Type

Sett inn tekst lar deg skrive kontraktsteksten direkte i boksen. Importer dokument lar deg laste opp et eksisterende dokument med riktig oppsett.
Uansett type kan du automatisk flette opplysningene til hver medarbeider inn i den personlige kontrakten ved å bruke flettefelter. Du finner en listevisning med tilgjengelige flettefelter i seksjonen under tekstboksen.

Logo

Hvis du har valgt å sette inn tekst, kan du importere en logo for kontrakten og gjøre endringer direkte i tekstfeltet. Ellers må du laste ned filen, gjøre endringene dine, lagre dokumentet og så importere det på nytt.

Flettefelter i Word

Merk: Dette eksempelet bruker Microsoft Word for Mac OS. Trinnene kan være noe annerledes i andre versjoner av Word.

For å inkludere annen informasjon fra Planday i dine fremtidige kontrakter, som medarbeiderens navn og adresse, åpner du kontrakten i Word og oppretter et nytt flettefelt. Velg «Flettefelt» i listevisningen og skriv inn navnet på feltet. Dette eksempelet viser «Adresse».

Dobbeltklikk eller høyreklikk objektet og velg Slå feltkoder av eller på. Her kan du velge navn på det nye feltet før du oppdaterer (dobbeltklikk eller høyreklikk objektet og velg Oppdater felt).

For å legge til flere flettefelter trenger du bare å kopiere og lime inn et eksisterende flettefelt. Deretter endrer du navn på det ved å følge instruksjonene over.

Listevisning for utstedte kontrakter

Når du har skrevet ut en kontrakt for en medarbeider (Rediger medarbeider), vil kontrakten føres opp under Personer > Kontrakter. Velg den relevante fanen og filtrer listevisningen etter avdeling, kontraktstatus og mer.