2023
Mars 2023 - Produktoppdateringer
S
Skrevet av Sissel Bjerkeset Moen
Oppdatert over en uke siden

Vi avsluttet mars med noen oppdateringer og nye funksjoner.

Web:

Oppdatert skjema for redigering av fastlønn

Vi har oppdatert skjemaet for redigering av de ansattes fastlønn med et nytt design og noen små forbedringer. Funksjonaliteten er fortsatt den samme som du er vant til, men enkelte detaljer er flyttet rundt for at løsningen skal bli mer intuitiv å bruke og for at du skal få en bedre oversikt.

Du kan se nærmere på endringene ved å gå til Medarbeidere > redigere en medarbeider > Ansettelse > Rediger lønn.

Lønnsperioder for lønningene til dine medarbeidere
I tillegg til månedslønn støtter vi nå flere lønnsperioder. Dette vil la deg definere det faste lønnsbeløpet medarbeideren har rett til å få utbetalt i en av disse periodene: årlig, månedlig, fire uker, annenhver uke eller ukentlig.

Lønnsperioden velges per medarbeider og finnes under Medarbeidere > rediger en medarbeider > Ansettelse > Rediger lønn.

For dine medarbeidere som allerede har fast månedslønn, vil betalingsperioden fortsatt være per måned. Dette betyr at ingenting endres i ditt nåværende oppsett.

Betalingsperioder for behandling av lønn
Vi introduserer også betalingsperiode der du kan velge hvor ofte dine medarbeidere får betalt. Betalingsperiodene som støttes er ukentlig, hver fjortende dag, hver fjerde uke og månedlig. Dette gjelder både timelønn og fastlønn.

Fra Medarbeidere > rediger en medarbeider > Ansettelse > Betalingsperioder kan du nå velge en Betalingsperiode for hver ansatt.

Standard betalingsperiode er månedlig, og dette er forhåndsvalgt for alle dine medarbeidere med mindre du endrer det. Når du behandler lønn fra Lønn > Lønnseksport, kan du velge hvilke Betalingsperioder som skal inkluderes.

Betalte pauser

Fra Innstillinger > Vaktplan > Pauseregler, kan du kan sette opp pauser som automatisk legges til vaktplanen, eller du kan legge dem til manuelt på vakt-for-vakt-basis.

Vi har nå lagt til muligheten for å angi en pause som betalt når du oppretter en ny eller redigerer en eksisterende pauseregel.

Betalte pauser vil fremkomme i rapporter på samme måte som ubetalte pauser, men medarbeiderens lønn trekkes ikke i pausen.

Når du legger til en pause direkte i en vakt i vaktplanen, kan du også velge om pausen er Ubetalt eller Betalt.

Ingenting endres i ditt nåværende oppsett av pauser. Pausene du har for øyeblikket er fortsatt satt til ubetalte med mindre du endrer type manuelt.

Planday app:

Forbedrede vakttransaksjoner og vaktdetaljer

Vi har forbedret tilgjengeligheten og oppsettet når du ber om ledige vakter, bytter eller overleverer med kolleger, og setter vaktene dine for salg.

EN Shift transactions.png

I tillegg inkluderer vaktdetaljene nå tidspunktet og varigheten av pausene.

EN Shift details.png

Sørg for å bruke den nyeste versjonene som er tilgjengelige for Android (8.1.2) eller iOS (8.1.0).

Integrasjoner/Open API

Nye Open API-endepunkter

I et forsøk på å utvide API-dekningen vår, la vi til støtte for endepunkter relatert til HR API og Absence API.

HR API

Vi introduserer en ny Employee Account Management Controller. Ved å bruke denne kontrolleren kan du kontrollere dine ansattes legitimasjon og hjelpe dem med å få tilgang til Planday-kontoene deres.

Absence API

Vi introduserer også Adjustments endepunkter. Med dette kan du lese og opprette justeringer på fraværskonti for å oppdatere dine ansattes saldi.

Du kan finne flere detaljer i vår Open API-dokumentasjon på openapi.planday.com.