2024
Januar og februar 2024 Produktopdateringer fra Planday
Opdateret over en uge siden

I Planday arbejder vi konstant på at gøre vagtplanlægning lidt bedre hver dag. Se vores seneste udgivelser, som vi håber vil gøre vagtplanlægningen endnu nemmere for dig.

Nogle af vores funktioner bliver gradvist gjort tilgængelige for forskellige lande. Hvis du er interesseret i en bestemt funktion men ikke kan se den i din Planday, kan du kontakte vores supportteam.

Web:

Ny Opdag fane

Spændende nyheder for administratorer og ledere, der er nye i Planday! Kom godt i gang-widgetten er blevet til fanen Opdag, som giver en ny mulighed for at navigere rundt i Planday. Fra grundlæggende opsætning til administration af vagter og introduktion til vores tidsregistreringsfunktion kan nye administratorer og ledere nu hurtigt lære, hvordan man gør, og orientere sig i Planday.

Når dine medarbejdere besøger denne side ser de en forsimplet udgave med en venlig påmindelse om at downloade Planday appen.

News.Planday.com screenshot.001.png

Log ind i Planday og skift til fanen Opdag for at udforske mere.

Ny måde at redigere lønsatser

Gode nyheder for administratorer der arbejder med løn! Vi har introduceret en mere effektiv måde at opdatere lønsatser på.
Du kan nu redigere flere lønsatser på medarbejdere direkte fra Medarbejder siden.

Gå til Medarbejdere > Værktøjer > Rediger lønsatser og benyt filtrene til at vælge medarbejdertyper og afdelinger for at bruge denne funktion.

News.Planday.com screenshot.002.png

Fraværsopdateringer

Fraværskontoskabeloner omdøbt til Fraværspolitikker — I håbet om at give større klarhed og bruge letforståelige termer, har vi omdøbt Fraværskontoskabeloner til politikker på tværs af Planday. Dette er kun en navneændring og har ikke indflydelse på din eksisterende opsætning af fravær.

Guidet opsætning af fravær — Siden med Fraværskonti har nu en guidet opsætning, hvis du ikke har opsat fravær endnu. Det giver dig mulighed for at oprette en politik centralt fra siden Fraværskonti. Hvis du allerede har sat fravær op, har du nu en dropdown i øvre højre hjørne, så du nemt kan oprette en ny fraværskonto til en medarbejder eller administrere dine eksisterende fraværspolitikker fra samme side.

Opsæt din virksomheds fraværspolitik ved at gå til Vagtplan > Fraværskonti.

News.Planday.com screenshot.002.png

Vagtplan — Nyt design når du opretter eller redigerer vagter

Vores nydesignede vagtmodul er nu live på vagtplanen i tråd med resten af Plandays moderne design. Når du nu opretter eller redigerer en vagt, kan du forvente et forbedret, mere logisk og læsevenligt layout. Her er, hvad der er nyt:

• Udseendet og fornemmelsen af den grundlæggende vagtoprettelse har fået en komplet makeover.

• Du kan nu se vagtens varighed og den samlede varighed af pauser på et øjeblik.

• Alle funktionelle elementer er struktureret bedre i et mere logisk layout.

• Vi introducerer en mere sammenhængende fane med oversigt over pauser.

• Du kan give dine medarbejdere en betalt frokostpause eller tilføje en ubetalt pause, når der er brug for det.

• Find din afdelings pauseregler i den nye fane Pauser. Hvis du bruger stempelurspauser, vil de viste pauseregler kun bruges til prognoser.

• Fejlmeddelelser er mere informative og nyttige. Det er slut med at gætte; meddelelserne vil nu være mere praktiske og hjælpsomme og fortælle dig, hvad der gik galt, og guide dig til mulige løsninger.

News.Planday.com screenshot.001.png

Rediger vagt- opdateringer

Tidsforslag i vagten - Når du opretter eller redigerer en vagt, kan du nu se de fem mest brugte tidsforslag baseret på din vagtplan.

Vagt historik simplificeret — Vi har forbedret det format, der vises i vagthistorikken - Du ser nu en mere behagelig oversigt, som er lettere at forstå for ledere og medarbejdere.

Skift personalegruppe på vagten* — Når du flytter vagter i vagtplanen, kan du nu justere personalegruppen for vagten, hvis medarbejderen ikke er i den rigtige personalegruppe.

*Denne funktion vil blive gjort tilgængelig gradvist og vil være klar til brug inden for de næste par uger.

Forbedringer til vagtanmodnings processen

• For vagtplan administratorer — Tidligere kunne du afvise en anmodning om en ledig vagt, hvis medarbejderen ikke opfyldte visse kriterier, og det ville skabe forvirring for de medarbejdere, der ikke fik en vagt. Nu kan du tilføje en valgfri note for at forklare, hvorfor anmodningen blev afvist.

• For medarbejdere — Hvis en medarbejders anmodede vagt bliver godkendt, vil vedkommende modtage en notifikation om den komme vagt. Hvis medarbejderen ikke får vagten, vil vedkommende få en afvisning som notifikation (med en mulighed for at uddybe i en vagtnote). Det anbefales at ledere gennemser og svarer på vagtanmodninger hurtigt, så medarbejdere kan planlægge sin tid bedst muligt.

App:

Planday app 10.2

Version 10.2.x af Planday appen bringer en række forbedringer og optimeringer bag kulisserne, med særligt fokus på at forbedre login-processen.

Hvad er min URL-adresse til portalen? — Nye medarbejdere spørger ofte om deres Planday URL. Nu er det et problem mindre, efter vi har simplificeret login processen. Det er nu muligt at indtaste sin mail i appen og modtage virksomhedens Planday URL via email. Klik blot på linket i mailen og du vil blive sendt til log-ind siden hvor du kan forsætte din log-ind med adgangskode.

Alternativt, hvis de allerede kender deres Planday URL, kan de blot klikke Log-på med URL-adresse for at forsætte log-ind.

News.Planday.com screenshot.002.png

Sørg for at bruge de nyeste tilgængelige versioner til Android eller iOS, og opdater til nyere versioner, når de udkommer.

Integrationer:

Nye integrationer — Følgende tredjepartsintegrationer med Planday bliver tilgængelige de kommende uger.

• Plecto — Rapportering — Tilgængelighed: Alle regioner.

• Relesys — Medarbejder engagement — Tilgængelighed: Danmark, Sverige, Storbritannien, og Holland.

• Favrit — POS integration — Danmark, Norge, Sverige og Storbritannien.

Du kan konfigurere disse integrationer i Planday ved at navigere til Indstillinger > Intergrationer > Oversigt og søge på den integration du leder efter.

News.Planday.com screenshot.002.png