Omsætning
Opsætning
Opsæt yderligere indstillinger for omsætning

Du kan indstille valgfrie avancerede indstillinger omsætning for at optimere administrering af den.

Anton E avatar
Skrevet af Anton E
Opdateret over en uge siden

🎯 For administratorer. Tilgængelig fra Plus pakken og op.

Planday tilbyder en række muligheder, såsom at inkludere eller ekskludere moms, tage højde for omkostninger til ledige vagter, tillægsprocenter osv. Disse valg har til formål at give dig en mere præcis forståelse af dine lønudgifter i forhold til dine omkostningsprognoser.

Indstil ekstra lønomkostninger

Du kan bruge denne indstilling til at give dig et mere realistisk billede af dine lønomkostninger, når du planlægger. Hvis du vil vide mere om ekstra lønomkostninger, kan du læse Sådan tilføjer du tillægsprocenter

Omkostning af ledige vagter i vagtplanen

Med denne mulighed kan du vælge, hvordan du vil have, at Planday skal beregne omkostningerne for ledige vagter i din(e) vagtplan(er).
Du kan indstille denne omkostning under Indstillinger > Rapporter > Omsætning > Beregning af ledige vagter.

Bemærk: Hvis vagtens personalegruppe ikke har en standardsats, vil Planday udregne omkostningerne for Ledige vagter baseret på afdelingens timesats, som også kan defineres på samme side.

image

⬆️ Du har forskellige muligheder, som vist i billedet ovenfor (4):

• Ignoreres: Ledige vagter vil ikke have/har ikke en omkostning i vagtplanen.

• Standardsats på fremtidige: Omkostningerne af fremtidige ledige vagter i vagtplanen baseres på standardsatsen på personalegruppen.

• Standardsats på alle: Beregningen af ledige vagter i vagtplanen baseres på standardsatsen på personalegruppen for alle ledige vagter.

Avancerede omsætningsindstillinger

Avancerede indstillinger kan findes under Indstillinger > Rapporter > Omsætning > Avanceret.

Med disse valgfrie indstillinger kan du vælge forskellige muligheder for visning og beregning af omsætning i Planday. Du kan aktivere afdelingsspecifikke budgetter, vise eller skjule planlagte lønprocenter i forhold til budgettet, angive om omsætningen skal være ekskl. moms, og angive momssatsen som en procentdel.

Bemærk: Hvis du aktiverer afdelingsspecifikke budgetter, kan du vælge en afdeling, hvis du ser på omsætningsrapporter under Rapporter > Omsætning i en ugentlig eller månedlig visning