2024
Marts 2024 Produktopdateringer fra Planday
Opdateret over en uge siden

I Planday arbejder vi konstant på at gøre vagtplanlægning lidt bedre hver dag. Se vores seneste udgivelser, som vi håber vil gøre vagtplanlægningen endnu nemmere for dig.

Nogle af vores funktioner bliver gradvist gjort tilgængelige for forskellige lande. Hvis du er interesseret i en bestemt funktion men ikke kan se den i din Planday, kan du kontakte vores supportteam.

Planday Web opdateringer

Forbedret omsætning og budgettering + Eksport

Vi har forbedret omsætningssiden. Den nye side giver dig et optimeret overblik over og analyse af salgs-, budget- og løndata. Det giver dig som administrator mulighed for at overvåge effektiviteten og rentabiliteten endnu bedre.

Derudover kan du nu eksportere salgsdata, hvilket især vil være nyttigt for større organisationer.

Oplev den nye funktion under Rapporter > Omsætning.

News.Planday.com screenshot.002.png

Læs mere her: Opsætning af omsætning

Opret flere medarbejdere

Den nye funktion til oprettelse af flere medarbejdere er designet til HR-fokuserede administratorer, der har brug for effektivt at tilføje medarbejdere til Planday med grundlæggende oplysninger. Med dette værktøj kan du begynde at opbygge din vagtplan med det samme ved hjælp af medarbejderdata, mens yderligere detaljer kan tilføjes senere.

Gå til Medarbejdere > Opret medarbejdere > Opret flere medarbejdere for at tilgå denne funktionalitet.

News.Planday.com screenshot.002.png

Pauseregler har fået et nyt look

Siderne med opsætning af pauseregler og indstillinger for Autovagtplan har nu fået et nyt design i tråd med Plandays moderne look. Det sikrer, at du får en ensartet og opdateret oplevelse af brugergrænsefladen.

• Brugerfladen er blevet opdateret med et ensartet look.

• Validering af inputfelter er blevet forbedret for at opnå større nøjagtighed.

• Interaktion med drop-down-menuer er nu hurtigere og mere præcis.

Disse ændringer påvirker ikke din eksisterende opsætning af pauseregler.

Gå til Indstillinger > Vagtplan > Pauseregler > Tilføj pauseregel, og konfigurer automatiske pauser efter bestemte arbejdstider eller automatiske pauser på et bestemt tidspunkt af dagen.

News.Planday.com screenshot.002.png

​Stempl ind med PIN kode i Stempelur via web browser

Hvis dit team bruger en browser-tablet til at stemple ind til vagter, kan dine medarbejdere nu fremskynde processen. Dine medarbejdere kan nu stemple ind på nettet ved hjælp af en simpel PIN-kode i stedet for at indtaste deres adgangskode. Det gør log-ind processen hurtigere, især når flere medarbejdere skal bruge en enkelt stempelurs enhed på samme tid.

Det er vigtigt at huske, at PIN-koder kun er tilgængelige på webversionen af Stempelur. Medarbejderne skal fortsat bruge deres komplette loginoplysninger, når de logger ind på web eller i Planday-appen.

Nye betalingsmetoder

• Nye administratorer i Danmark kan nu opgradere deres Planday ved hjælp af Betalingsservice, ud over de eksisterende muligheder for at betale med kredit- eller betalingskort.

Kontosiden er kun tilgængelig for adgangsniveauet Kontoadministrator. Se, hvordan du tildeler flere adgangsniveauer til dine medarbejdere.

Læs mere her: Sådan ser jeg min kontooplysninger

Planday app

Denne version af Planday-appen indeholder en række forbedringer og optimeringer bag kulisserne med fokus på enkelhed.

• Søger du efter vagtanmodninger? Sektionen med anmodninger var tidligere tilgængelig fra både Mere- og Overblik-siden. Nu er den forenet, så den kun vises på overblikssiden, så du kan se, hvilke anmodninger der kræver din opmærksomhed med det samme, når du åbner appen.

Undervejs har vi fjernet nogle irriterende fejl, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget: at bringe smil og skabe magiske øjeblikke på din arbejdsplads!

Sørg for at bruge de nyeste tilgængelige versioner til Android eller iOS, og opdater til nyere versioner, når de frigives.
Download Planday app for Android
Download Planday app for iPhone