Sådan nulstiller du en adgangskode

Se her hvordan du nulstiller din adgangskode hvis du har glemt den og ikke kan logge ind. Ledere kan også nulstille adgangskoden.

Anton E avatar
Skrevet af Anton E
Opdateret over en uge siden

Denne artikel gennemgår, hvordan du nulstiller din adgangskode til Planday fra web og app, og hvordan ledere kan nulstille adgangskoden for en medarbejder. Hvis du bruger en adgangskodeadministrator, skal du muligvis opdatere den manuelt med din nye Planday-adgangskode, når du har gennemført denne proces.

Alle nulstilling af adgangskoder skal bekræftes via et link der sendes til medarbejderens email.

Når du ikke kan logge ind

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille den ved hjælp af følgende trin. Trinnene er de samme når du trykker Glemt adgangskode - både fra web og app.

Trin 1

Gå til din Planday konto på web via jeres firma URL adresse. Her skal du indtaste brugernavn og vælg Glemt adgangskode? under Log ind knappen som vist i billedet herunder.

Trin 2

Her skal du taste jeres firma URL adresse under feltet Portal og i brugernavn feltet skal du taste præcis det samme brugernavn / email som står i Planday. Hvis du ikke kan huske din virksomheds portal-URL, kan du spørge en medarbejder eller leder, hvis du er i tvivl. Tryk dernæst Nulstil adganskode.

Planday_Nulstil adgangskode.png

Trin 3

Et bekræftelseslink sendes nu til din mailadresse. Via Gå til portal navigerer du tilbage til registreringen.

Hvis du ikke modtager mailen i din indbakke, skal du også checke Uønsket post.

Planday_Kontroler din email.png

Trin 4

Når du har modtaget din Nulstilling af adgangskode email, skal du klikke på linket Klik for at nulstille min adgangskode.

Trin 5

Du vil blive ført til en side, hvor du kan indtaste en ny adgangskode. Indtast en adgangskode på mindst 8 cifre i feltet Ny adgangskode, gentag den i feltet Bekræft adgangskode og vælg til sidst Nulstil adgangskode.

Planday_Nulstil din adgangskode.png

Når du er logget på Planday web

Før du nulstiller din adgangskode bedes du sikre at dit brugernavn og din email adresse er identiske og opdaterede i systemet. Hvis ikke det er, skal du trykke Skift brugernavn og opdatere dit brugernavn med din korrekte mail adresse. Dernæst bedes du bekræfte ændringen via linket der sendes til din mail. Når brugernavnet er ændret kan du derefter nulstille din adgangskode.

For at nulstille din Planday adgangskode fra web, skal du logge på Planday og vælge Redigér i rullemenuen øverst til højre, og vælge Nulstil adgangskode (Reset password).

Du modtager en email fra Planday med et link til at nulstille din adgangskode.

💡 Har du ikke fået mailen? Tjek din mappe med spam-mails, eller få din Planday-manager til at initiere en nulstilling af din adgangskode for dig.

På vegne af en medarbejder

Som leder og administrator kan du nulstille en medarbejders adgangskode i sektionen Medarbejdere. Når du har valgt hvilken medarbejder du ønsker at nulstille adgangskoden på vegne af, vælger du Redigér via blyanten ved siden af navnet som derefter åbner medarbejderens profil. Alternativt kan du klikke på medarbejderens navn og vælge Rediger i det redigeringsvindue, der vises til højre.

Det første billede er medarbejderens personlige oplysninger. Herinde klikker du på Brugerhandlinger > Nulstil adgangskode, sådan som det er vist herunder. Der sendes en e-mail med nulstilling af adgangskode til den e-mailadresse, der er knyttet til medarbejderens Planday konto.

⚠️ Før du beder om en nulstilling af adgangskode bedes du sikre at medarbejderens brugernavn og email adresse er identiske og opdaterede i systemet. Hvis ikke det er, skal du opdatere brugernavnet så det matcher den korrekte mail adresse.

Har medarbejderen ikke fået mailen?

• Bekræft, at den e-mailadresse, der er knyttet til deres Planday-konto, er korrekt.

• Bed dem om at tjekke deres mappe med spam-mails.