🎯 For administratorer. Få mere at vide om Plandays opbygning, og hvordan du opsætter din virksomhed
Bemærk: I Planday har »Arkiv« nu officielt erstattet udtrykket »Slet« for afdelinger, hvilket bevarer historiske data, samtidig med at afdelingerne deaktiveres for aktiv brug. Dette sikrer bedre kontinuitet i forbindelse med analyse af tidligere vagtplaner eller afdelingsrelaterede data.
Afhængigt af dine behov kan du have brug for at arkivere eller gendanne arkiverede afdelinger i Planday. Se, hvilke vigtige aspekter du skal overveje med hensyn til vagtplaner og vagter, når du foretager en af disse handlinger i denne artikel.
Godt at vide, før du arkiverer en afdeling
Vær ekstra opmærksom når du foretager arkivering af afdelinger, da vagtplaner forbundet til den pågældende vagtplan, du ønsker at arkivere, også vil blive arkiveret sammen med medarbejderes medlemskaber til afdelingen.
Bemærk: Vi anbefaler, at du gennemgår alle eksisterende vagtskemaer, der er tilknyttet afdelingen, inden at du arkiverer dem, da vagtplaner i den pågældende Afdeling automatisk arkiveres sammen med afdelingsoplysningerne. Vagterne slettes ikke, men forbliver i den enkelte medarbejders profil under afsnittet Vagter, efter at afdelingen er blevet arkiveret.
Trin til at arkivere en afdeling
Planday anbefaler ikke at arkivere afdelingsdata fra systemet, men hvis det alligevel er nødvendigt, kan dette gøres ved at gå til Planday web > Medarbejdere > Afdelinger > Rediger afdeling og vælge Arkiver.
Når du vælger denne handling, vil du blive mødt med en pop-op-besked, som spørger dig, om du er sikker på arkiveringen. For at gå videre skal du enten bekræfte ønsket om at arkivere eller trykke Annuller for at lukke vinduet.
Sådan gendanner du en tidligere arkiveret afdeling
Du har nu også mulighed for at gendanne en arkiveret Afdeling i tilfælde af, at du har fortrudt eller blot har arkiveret den ved en fejl. Dette gøres også via Medarbejdere > Afdelinger og derefter knappen Gendan afdeling til venstre for Opret afdeling.
💡Antallet af afdelinger, som du kan oprette, afhænger af dit Planday-abonnement.
På en Starter Planday-pakke er du begrænset til kun at have én afdeling, mens Plus- og Pro-pakkerne inkluderer op til 5 afdelinger. Kontakt os, hvis du har brug for at hæve grænsen på 5 afdelinger eller opgradere din eksisterende plan ved at besøge sektionen Konto.
Bemærk, at du i sidste vindue, lige før du trykker Gendan, får valget om at beholde medarbejdernes medlemskaber i den pågældende afdeling eller ej.
Behold medarbejderes medlemskaber:
☑️ Sæt flueben her, hvis du vil gendanne de medarbejdere, der var en del af denne afdeling, herunder de vagtplaner, som medarbejderne var en del af.
Hvis Behold medarbejderes medlemskaber ikke er valgt til, vil medarbejderne ikke blive tilføjet til afdelingen igen. Du vil stadig kunne se de vagter, som medarbejderne havde før arkiveringen og gendannelsen i vagtplanen - dog med deres navne overstreget indtil, at du tilføjer medarbejderne manuelt til den pågældende afdeling.
ℹ️ Har du brug for mere hjælp?
🔍 Søg hjælpecenteret | Se video vejledninger på Tutorials.Planday.com
💬 For personlig support
Log ind og kontakt vores support team via det blå ikon i nederste højre hjørne eller book en personlig produkttræningssession med en ekspert.
