Løntillæg - fejlsøgning

Denne artikel viser mulige fejl og giver dig forslag til løsninger, hvis løntillæggene er blevet beregnet forkert.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For avancerede administratorer. Få mere at vide om løntillæg her.

Hvis medarbejdere utilsigtet modtager flere løntillæg på én gang, kan årsagen sandsynligvis findes i en af følgende indstillinger:

Du kan checke det ved at gå til Indstillinger > Løn > Løntillæg > ✏️ -ikonet for Rediger.

Tvunget udbetaling

Hvis denne mulighed er krydset af, vil tillægget altid blive udbetalt - selvom der ligger andre tillæg i samme periode af den enkelte vagt.

Helligdagskalender

Hvis du har valgt både hverdage og dage fra helligdagskalenderen, kan det føre til en overlapning, så løntillægget kan blive anvendt to gange.

Du kan finde flere oplysninger om helligdagskalendere i artiklen Sådan opretter du en helligdagskalender.

Automatiske og manuelle tillæg

Hvis der anvendes manuelle løntillæg ud over de almindelige løntillæg, kan medarbejderne få dobbelt løn, hvis kriterierne overlapper hinanden. Forbind evt. de manuelle tillæg til en vagttype for at løse dette problem.

Ugebaseret og dagsbaseret løntillæg på samme tid

Hvis du bruger dags- og ugebaseret løntillæg samtidig, f.eks. til et overtidstillæg, anbefales det at slette overarbejdet fra det ugebaserede tillæg. Ved at tilknytte dagtillægget til en vagttype (se skærmbillede) kan problemet løses.