Sådan ændrer du ugens første dag

Lær hvordan du ændrer første dag i ugen på din vagtplan og lønrapporter via Indstillinger.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For Administratorer. Se også Kom godt i gang – Opsæt din virksomhed.

Hvis du vil ændre startdagen for ugen fra mandag (automatisk) til en anden dag på ugen der bedre passer jeres vagtplanægning eller lønningsinterval, kan du gøre dette ved at gå til Indstillinger > Portaindstillinger > Generelt > Ugen starter og ændre dagen.

Når du vælger at ændre ugestart dagen, skal du også gå til Indstillinger > HR > Kontraktregler og redigere i kontraktreglerne så de passer til den indstillede uge / lønningsinterval.

Bemærk:

• Kontraktreglerne og din lønperiode skal være tilpasset for at kunne holde styr på dine medarbejderes planlagte timer korrekt. Hvis du f.eks. vælger torsdag som ugens startdag, skal du ændre startdatoen i kontraktreglerne til også at være en torsdag på et tidspunkt i fortiden.

• Ugens startdag kan ikke ændres, hvis du bruger ugebaserede tillæg. Hvis du ønsker at ændre dette, skal du kontakte vores supportteam, hvis muligheden er deaktiveret for dig.