Sådan anvender du Teamleder feltet

Opsæt notifikationer for ferieanmodninger eller vagtanmodninger, der skal gå til den enkelte medarbejders teamleder.

Anton E avatar
Skrevet af Anton E
Opdateret over en uge siden

🎯 For Planday admins, HR and vagtplan admins med begrænset afdelingsadgang og som kun skal modtage notifikationer fra medarbejdere i den afdeling de er leder af.

• Denne funktion er inkluderet i Plus-abonnementet og opefter, men det er en tilføjelse. Kontakt Planday Support hvis du ønsker at aktivere dette på din Planday konto.

Hvad er Teamleder feltet?

Teamleder feltet giver mulighed for at opsætte notifikationer for fraværsanmodninger eller vagtanmodninger der går til den specifikke teamleder istedet for alle ledere i en afdeling. Det muliggører også at tilføje et ekstra filtreringslag i fraværsanmodninger og Stempelur, når teamlederen skal godkende anmodninger og stempeltider fra sine egne medarbejdere.

Vælg teamlederne og tildel en teamleder til en medarbejder

Når funktionaliteten er aktiveret på din Planday konto kan du se to nye felter i formopsætningen.

• Teamleder

• Er Teamleder

Gå til Indstillinger > HR > Formopsætning, find begge felter og rediger synligheden og indstillingerne for de to nye felter ved at trykke på blyantikonet (3.).

Vær sikker på at følgende to indstillinger er markerede for begge felter.⬇️

Hvis du derefter går til medarbejderens profil, kan du vælge, hvilke medarbejdere der er teamledere, eller hvem der er deres teamledere. Følg disse trin for at gøre dette:

1. Gå til HR > Medarbejdere > Rediger medarbejder > Personlige oplysninger (1).

2. Under Adresse mv. sektionen ser du de to nye felter:

1. Teamleder– Vælg kun denne boks hvis medarbejderen er teamleder (2).

2. Er Teamleder – vælg den teamleder for medarbejderen via dropdown listen (3).

Bemærk: Der kan kun vælges én teamleder af gangen for hver medarbejder.

Opsæt notifikationer for teamledere

Så snart der blot er én medarbejder som er valgt som teamleder, vil du under Indstillinger (1) > Portalindstillinger> Notifikationer (2), se en ny mulighed:

• Teamleder for den enkelte medarbejder (3). Vælg denne mulighed således at teamledere får notifikationer om ferieanmodninger etc.

Du kan sende notifikationer som Planday besked eller SMS (hvis du vælger den sidste mulighed, skal du være opmærksom på omkostningerne ved SMS afsendelse).

Anvend Teamleder filteret

Brug dette filter for at indsnævre fraværsanmodningerne og stempelurstiderne for specifikke teamledere at handle på.

Som eksempel, hvis du er en teamleder for 5 medarbejdere i din afdeling. Hvis du kun ønsker at se stempeltiderne for de medarbejdere du administrerer, kan du gå til Vagtplan > Stempelur (1.) > vælg dit navn i Teamleder feltet (2.).

‎punch clock supervisor DK.‎001.jpeg

Hvis du kun vil se ferieanmodninger fra de medarbejdere, du er teamleder for, skal du gå til Vagtplan > Fraværsanmodninger (1.) > klikke på knappen Filtre (2.) og vælge dit navn på listen over Teamledere (3.)

Sådan fjerner du Teamleder funktionen

Teamleder funktionen kan ikke fjernes efter den er aktiveret. Du kan dog vælge at arkivere begge teamleder felter direkte i formopsætningen hvis du ikke længere ønsker at gøre brug af dem. For at arkivere felter skal du gå til Indstillinger > HR > Formopsætning, klik derefter på Arkivér felt knappen udfra begge Teamleder felter.