2023
September 2023 Produktoppdateringer
Oppdatert over en uke siden

Vi avsluttet september med noen spennende oppdateringer og forbedringer.
Her er oversikten:

Web:

Informer de ansatte med et notat når de behandler bytteforespørsler

Tidligere kunne ledere ikke legge til en kommentar når de godkjente eller avlyste en bytteforespørsler via Planday på nettet. Nå er det mulig å legge til en valgfri melding på siden for ventende forespørsler når de svarer på forespørsler om bytte eller overlevering. Meldingen vil også være synlig for medarbeiderne i Planday-appen.

• Bruk denne funksjonen ved å gå til Planday-menyen > Vaktplan > Vaktanmodninger.

• Velg en ventende forespørsel for å iverksette tiltak. Du kan nå legge igjen en valgfri merknad.

• Dette gjør det mulig å kommunisere direkte om vakten uten å måtte åpne meldinger.

Planday product update screenshot.001.png

Forbedringer av avspasering: Ny datovelger i Fraværskalender-visningen

Vi har forbedret der man velger perioden man ønsker å se fraværsforespørsler, slik at den nå er på linje med velgerne som brukes i vaktplanen. Denne endringen gjør kalendervisningen mer kjent, eliminerer feil og sikrer at den fungerer som tiltenkt, takket være forhåndsdefinerte intervallengder.

For å gi bedre oversikt over de ansattes fravær viser kalenderen nå KUN ansatte med fraværsforespørsler i den valgte perioden, og som standard vises både avventede og godkjente forespørsler.

• Du kan se denne endringen ved å gå til Planday-menyen > Vaktplan > Fraværsforespørsler.

• Bytt fra listevisning til kalendervisning.

• Velg et intervall fra Uke eller Måned eller velg en dato for å åpne perioden.

Planday product update screenshot.001.png

Endring av navn: Startsaldo er nå Åpningssaldo

Åpningssaldo er betegnelsen som brukes for å beskrive saldoen på en konto når den opprettes. Det opprinnelige begrepet Startsaldo vil bare bli brukt når du viser saldodetaljer over en periode med en angitt start- og sluttdato.

• Du kan se denne endringen ved å gå til Planday-menyen > Vaktplan > Fraværskontoer.

• Rediger en av permisjonskontoene og bla ned til delen Åpningssaldo.

Planday product update screenshot.004.png

App:

Bedre oversikt over arbeidstimer fra appen

Vi har gjort det enklere for dine ansatte å holde oversikt over deres faktiske arbeidettimer. Hvis du har planlagt vakter som ikke skal inkluderes i lønnsrapporten, vil disse timene også bli ekskludert fra det totale antallet timer som vises i delen "Godkjente/ Planlagte vakter" i appen.

Hvis du f.eks. bruker "sleep in" vakter der de ansatte får fastlønn, og du har angitt en bestemt vakttype for disse vaktene, vil de ansatte nå se en nøyaktig representasjon av timene sine. Det betyr at de ikke vil se ekstra timer i appen som ikke bidrar til inntjeningen deres.

• Dine ansatte kan se sine regnskapsførte timer ved å gå til Planday-appen, navigere til Mer og velge Dine timer.

• Hvis du vil endre innstillinger for vakttyper som påvirker denne endringen, går du til Innstillinger > Vaktplan > Vakttyper, oppretter eller redigerer en vakttype, og under Innstillinger endrer du alternativet Tell timer i lønn-eksport.

• Du trenger ikke å gjøre noe hvis du ikke bruker vakttyper som benytter alternativet "Tell timer i lønn-eskport".

Planday product update screenshot.001.png

Forbedringer i Planday-appen 9.6

Planday-appen er oppdatert til versjon 9.6 med en håndfull forbedringer. Her er noen av høydepunktene:

• Kompatibilitet med iOS 17 - Du kan fortsette å bruke Planday-appen sammen med den nyeste iOS-versjonen uten problemer.

• Utvidet støtte for Android 13 - Android 13-støtte låser opp nye funksjoner for fremtidige forbedringer og jevnere ytelse, slik at du kan fortsette å bruke Planday på de nyeste Android-telefonene.

• Forbedringer av appopplevelsen når du prøver Planday.

Sørg for å bruke de nyeste versjonene som er tilgjengelige for Android eller iOS, og oppdater til nyere versjoner etter hvert som de lanseres.
Last ned Planday-appen for Android
Last ned Planday-appen for iOS

Integrasjoner:

Nye integrasjonspartnere er nå tilgjengelige i Innstillinger: Monotree, Tenzo, Cappy, Hastee, FlexEarn & Zenegy

Følgende integrasjonspartnere er nå oppført i Integrations-delen i innstillinger for å gi deg bedre oversikt over partnernettverket vårt. Listene gir deg en oversikt over integrasjonsfunksjonaliteten, et sammendrag av installasjonstrinnene og nyttige lenker.

• Monotree — på tvers av flere land: Monotree forenkler kommunikasjon, informasjonsdeling, onboarding og opplæring på arbeidsplassen gjennom sin elegante mobilapp. Med denne integrasjonen kan du enkelt importere informasjon om ansatte og bedriftsstrukturer (avdelinger, ansattgrupper) til Monotree, noe som forenkler brukertilgang og visualisering av timeplaner.

• Tenzo — på tvers av flere land: Tenzos to integrasjoner eksporterer lønnskostnader fra Planday for å gi detaljerte analyser og importerer forventede inntekter for smartere planlegging. Integrasjonene er nå tilgjengelige for alle markeder i Planday fra og med i dag.

• Cappy — Sverige: Gjør det mulig for ansatte å ta ut en del av lønnen i forkant av lønningsdagen.

• Hastee — Storbritannia og Spania: Gjør det mulig for ansatte å ta ut en del av lønnen i forkant av lønningsdagen.

• FlexEarn — Storbritannia og Irland: Gi de ansatte tilgang til en del av lønnen før lønningsdagen basert på godkjente vakter. Denne integrasjonen importerer sømløst ansatte fra Planday til FlexEarn og importerer automatisk godkjente vakter for å beregne nøyaktige lønnsforskudd for hver enkelt ansatt.

• Zenegy — Danmark: Planday og Zenegy har i samarbeid utviklet dedikerte integrasjoner mellom systemene våre, noe som gjør det enklere for brukerne å finne og bruke den integrasjonen som passer best til deres behov.

Med disse tilleggene tar vi sikte på å gi deg en klarere oversikt over partnernettverket vårt, forenkle integrasjonsoppsettet og forbedre synligheten over hvilke applikasjoner som har tilgang til Planday-dataene dine.

• Du finner disse og andre integrasjoner ved å gå til Planday > Innstillinger > Integrasjoner.

Planday product update screenshot.001.png