2023
Juli og august 2023 Produktoppdateringer
Tara India avatar
Skrevet av Tara India
Oppdatert over en uke siden

Vi avsluttet juli og august med noen spennende oppdateringer og forbedringer.
Her er oversikten:

Web:

Aktiver flerfaktorautentisering for ekstra sikkerhet

Vi har gleden å introdusere flerfaktorautentisering (MFA), også kjent som 2-faktorautentisering for Planday-kontoen din. Ved å implementere MFA får kontoen din et ekstra sikkerhetslag, noe som reduserer risikoen for uautorisert tilgang betydelig. Denne innovative funksjonen forbedrer beskyttelsen av kontoen din ved å kreve mer enn bare brukernavn og passord.

• MFA er ikke aktivert som standard. Du kan velge å aktivere autentisering enten via en Authenticator-app eller SMS.

• Gå til Innstillinger > Sikkerhet > Godkjenning med flere faktorer for å konfigurere MFA for Planday.

‎Planday product update screenshot.‎001.png

Ny meny på innstillingssiden

I forbindelse med arbeidet med å modernisere og forenkle Planday har vi gitt innstillingssiden et nytt og moderne utseende. Denne endringen introduserer:

• Konsistens med Plandays nye grensesnitt.

• Strammere meny, noe som gir mer plass til innhold på innstillingssidene.

• Mulighet til å skjule menyen for å se innstillingssidene i fullskjermmodus.

• Dette er nyttig på innholdstunge sider, for eksempel Lønnstillegg, der administratorer kan se en oversikt over hele siden mens de gjør endringer.

Angi kostnaden for åpne vakter basert på medarbeidergruppe

Vi har endret måten vi beregner kostnadene for åpne vakter på. Nå er kostnadene for åpne vakter basert på medarbeidergruppens standardlønn hvis Planday er konfigurert til å inkludere kostnader for åpne vakter.

• Hvis du ønsker å bruke denne funksjonen, kan du kontakte kundestøtte slik at vi kan aktivere den for deg.

• Denne innstillingen finner du under Innstillinger > Rapporter > Omsetning > Beregning av ubesatte vakter

‎Planday product update screenshot.‎001.png

Ny arbeidstidsregel: Minste antall timer fri etter skifttype

En ny regel, "Minimum antall timer fri etter skifttype", er lagt til i arbeidstidsreglene. Denne regelen hjelper planleggingsansvarlige med å sørge for at de ansatte har fri mellom vaktene når en bestemt type vakt er tildelt. Det er praktisk når du merker vakter som overtid og vil garantere at de ansatte har fri mellom arbeidstidene. Du får opp en advarsel hvis du prøver å planlegge en vakt for en ansatt uten den nødvendige minimumsavstanden.

• I Planday går du til Innstillinger > Vaktplan > Arbeidstidsregler > Opprett. Her finner du en arbeidstidsregel med typen Minimum antall timer fri etter skifttype.

‎Planday product update screenshot.‎001.png

Definere egendefinerte budsjetteringsperioder i datasenteret (Pro/Enterprise)

Det er nå mulig å legge til egendefinerte perioder i stedet for å basere seg på daglige beregninger i datasenteret for bedre å kunne forutse og budsjettere forskyvninger i tidsplanen.

• Hvis du ønsker å bruke denne funksjonen, kan du kontakte kundestøtte slik at vi kan aktivere den for deg.

• Denne funksjonen finner du i Planday under Rapporter > Datasenter > Datasett.

‎Planday product update screenshot.‎001.png

Lær mer om Datasenter og formler (EN)

App

Forbedringer av Planday-appen 9.4.x

1. Vaktlengden og den totale varigheten av pauser er nå synlig i tidslinjen for vaktdetaljer. Dette gjør det enklere for de ansatte å se om de trenger flere timer for å få plass til det planlagte arbeidet, eller hvor lang den totale pausen blir for skiftet.

2. Du kan nå skjule eller utvide tidslinjen for vaktdetaljer. Dette vil være en fordel for dem som tar fleksible pauser og dermed ikke trenger å se en detaljert oversikt over pausene sine.

3. For at det skal være enkelt å skille mellom vakter med ulike vakttyper, vises nå fargen på vakttypen som et ledende ikon sammen med resten av informasjonen som vises på siden med vaktdetaljer.

4. Kommentarfeltet inne i vakten har blitt omdøpt til Vaktnotat. Dette vil være nyttig for ansatte som har ledere som legger til mange notater på vakten.

‎Planday product update screenshot.‎001.png

5. De ansatte kan nå se om det er en forespørsel om vaktbytte som skal behandles, eller om bytteforespørselen må godkjennes av en leder. Tidligere var det bare den ansatte som sendte inn forespørselen, som kunne se skiftets status.

6. De ansatte kan nå se grunnleggende informasjon om det forespurte byttet når de trykker på "Vis detaljer". I tillegg kan de også hoppe for å se kollegaens vakter direkte fra skjermbildet med byttedetaljer.

‎Planday product update screenshot.‎002.png

Sørg for å bruke de nyeste versjonene som er tilgjengelige for Android eller iOS, og oppdater til nyere versjoner etter hvert som de lanseres.

Integrasjoner

Nye integrasjonspartnere på listen

Følgende nye integrasjonspartnere er nå oppført under Integrasjoner i Innstillinger for å gi deg bedre oversikt over økosystemet vårt. Listene gir deg en oversikt over integrasjonsfunksjonaliteten, et sammendrag av installasjonstrinnene og nyttige lenker.

• All Gravy - Integrasjonen synkroniserer medarbeiderdata og lønnsinformasjon med All Gravy, slik at medarbeiderne får en del av lønnen sin før lønningsdagen. Appen forenkler også de ansattes budsjettering, kommunikasjon og e-læring. Tilgjengelig i Storbritannia og Danmark.

• Apicbase - Verktøyet importerer lønnsdata fra Planday og gir deg detaljert analyse av virksomheten din, inkludert lønnskostnader. Tilgjengelig i Europa, Nord-Amerika og Australia.

• CitrusHR - Integrasjonen synkroniserer medarbeiderdata fra CitrusHR til Planday for å automatisere tilgangen på medarbeidere og sikre at medarbeiderdataene alltid er oppdaterte. Tilgjengelig i Storbritannia.

• ExpertLMS - E-læringssystemet tilbyr et bredt utvalg av kurs for hotell- og restaurantbransjen og andre bransjer og forenkler opplæringen av de ansatte. Med integrasjonen synkroniseres de ansatte automatisk med ExpertLMS, slik at du kan administrere de ansatte utelukkende i Planday. Tilgjengelig i Storbritannia.

• Quickorder - Integrer Point of Sale-systemet med Planday for å gjøre planleggingen enda smartere med oversikt over tidligere inntekter direkte i Plandays Schedule. Tilgjengelig i Danmark og Norge.

• Runwell - Gjør din neste inspeksjon til en god opplevelse med dette digitale verktøyet for strømlinjeformet drift og forenklet helse og sikkerhet på arbeidsplassen. Med Planday-integrasjonen integrerer Runwell Plandays planleggingsdata med deres oppgavehåndtering, slik at du kan jobbe smartere. Tilgjengelig i Skandinavia, Finland og Storbritannia.

• Superb - POS-system som importerer inntekter til Planday. Tilgjengelig i Skandinavia, Storbritannia, Tyskland, Nederland, Spania, Italia, USA, Canada og Australia.

Du finner disse og andre integrasjoner ved å gå til Planday > Innstillinger > Integrasjoner.

‎Planday product update screenshot.‎001.png

Nyheter

Støtte for selvbetjening i flere land

Vi har forbedret hvordan du kan bli Planday-kunde over hele verden. Administratorer i mange flere land kan nå bruke selvbetjeningen i kontoseksjonen (EN) til å oppgradere Planday-abonnementet sitt. Du får øyeblikkelig tilgang til Plus-pakkens komplette funksjonssett, noe som sparer tid og gir deg mulighet til å administrere planendringene selv.

Selvbetjeningen er nå tilgjengelig i disse landene:
Østerrike, Belgia, Bulgaria, Canada, Tsjekkia, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Hong Kong, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, New Zealand, Polen, Portugal, Romania, Singapore, Slovakia, Sør-Afrika, Spania, Sveits og Tsjekkia, i tillegg til de landene som allerede støttes: Australia, Tyskland, Danmark, Norge, Sverige og Storbritannia.

• Hvis du har en Starter-pakke og ønsker å oppgradere, går du til Konto-delen under profilen din > bytter til Pakker > og trykker på Oppgrader under Plus-planen.

‎Planday product update screenshot.‎001.png

Se hvordan du oppgraderer abonnementet ditt på kontosiden (EN) eller les Fakturaer og fakturering - vanlige spørsmål (EN) for mer informasjon.