Gå til hovedinnhold
Alle samlingerProduktoppdateringer2024
Sommeren 2024 Produktoppdateringer
Tara Løver avatar
Skrevet av Tara Løver

I Planday prøver vi stadig å forbedre funksjonene våre, for å gjøre vaktplanlegging mer menneskelig. For at du skal kunne drive virksomheten din mer effektivt, ønsker vi å holde deg oppdatert på hva som er nytt i produktet vårt. Utforsk oversikten over de siste oppdateringene vi har lansert, samt de som kommer snart.

Planday web:

Vaktplan-side: Dra og slipp ansatte enklere fra ulike grupper

I april gjorde vi det enklere å tildele ledige vakter til ansatte som tilhører ulike personalgrupper. Denne funksjonen er nå tilgjengelig for alle kunder.

Nå kan du velge personalgruppen direkte på vakten uten å få en feilmelding. Hvis den ansatte tilhører flere grupper, kan du velge den riktige fra en drop-ned meny og tildele vakten.

Denne oppdateringen gir deg mer fleksibilitet i vaktplanleggingen, og gjør planlegging over tid raskere.

Flere alternativer for eksportering av omsetning

Få innsikt i omsetning og personalkostnader på en enklere måte, slik at du kan ta informerte beslutninger!

Eksportfunksjonen for omsetning tilbyr nå flere alternativer for å tilpasse rapportene dine:

• Eksporter data per dag, uke eller måned

• Opprett en rapport etter enheter eller datointervaller.

• Velg hvilke kolonner som skal inkluderes.

• Nye kolonner som lønnsmål i % og måldifferanse kan nå eksporteres.

Denne funksjonen er nå tilgjengelig for alle kunder med tilgang til Rapporter > Omsetning > Eksporter data.

Finn ut mer om funksjonen Omsetning (EN), eller les denne artikkelen (EN) hvis du har spørsmål.

App:

Sørg for å bruke de nyeste versjonene som er tilgjengelige for Android eller iOS, og oppdater til nyere versjoner etter hvert som de lanseres.
Last ned Planday-appen for Android
Last ned Planday-appen for iOS

Påminnelser om stemplingsur og aktivitet på låseskjermen

Nå er det slutt på å glemme å stemple inn og ut av et vakt!

I mai lanserte vi påminnelser om stemplingsklokke og widgeter for aktiviter om vakter i nåtid for å redusere antall glemte stemplingsur tider for alle appbrukere. Denne funksjonen er nå tilgjengelig for alle kunder.

Brukere av Planday-appen vil få påminnelser 15 minutter før vakten starter og slutter om å stemple inn og ut. En widget på låseskjermen på kompatible smarttelefoner viser også varigheten av skiftet på et øyeblikk.

Hvis dine ansatte ofte glemmer å stemple inn og ut, kan du minne dem på å bruke denne funksjonen, som er aktivert som standard. Du slår av påminnelser ved å gå til Profil > Varsler i appen.

Ny "Din vaktplan"-visning i appen

Få bedre kontroll og oversikt over vaktplanen med den nye visningen Din vaktplan (tidligere kalt Dine vakt). Denne oppdateringen gir medarbeiderne dine et sentralt sted i Planday der de kan se arbeidet sitt og eventuelle åpne vakter de er kvalifisert til å jobbe.

Med det nye filteralternativet kan medarbeiderne se sin tilgjengelighet, tidligere vakter og ledige vakter i utvalgte medarbeidergrupper, slik at de kan velge de vaktene som passer dem.