Oppsett for administratorer
Dette kan du gjøre for å komme i gang med din Planday portal
Dette kan du gjøre for å komme i gang med din Planday portal

Følg disse enkle stegene med linker til ulike videoer for å sette opp din Planday-portal

J
Skrevet av Justine
Oppdatert over en uke siden

Velkommen til Planday! Vi har satt sammen en enkel sjekkliste for deg så du kan komme i gang. Følg disse stegene, for at bli en Planday-ekspert.

1. 🏭 Opprett Avdelinger i Planday Klikk her

2. 👥 Opprett Personalgrupper i Planday Klikk her

3. 👤 Legg til Ansatte - sjekk at all relevant informasjon er lagt til, inkludert lønnssatser Klikk her

4. 🔑 Still in Tilgangsnivåer for vaktplan- og HR-sjefer Klikk her

5. ⏱ Aktiver Stemplingsur for web og app Klikk her

6. 🗓 Opprett din første Vaktplan Klikk her

7. 📱 Gi beskjed til alle de ansatte at de kan laste ned Planday-appen Klikk her

8. 🚀 Bli en Planday-proff Klikk her

Du er nå klar til å begynne å bruke Planday! 🎉

Hvis du trenger hjelp, chat med oss! Du kan nå ut til oss via portalen, ved å klikke på Planday-ikonet nederst i høyre hjørne. Du kan også besøke vårt Hjelpesenter for guides, tips og triks!